MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992, cu o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă. 

Afacere de familie

Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. Familia Cotoi a  construit de la zero o fabrică de mobilă, un brand care este recunoscut prin calitate, inovaţie şi design atât la nivel national cât şi international.

Echipa

Dezvoltarea unei companii se bazează pe oameni, tehnologie şi procese de producţie eficiente. La MobilaDalin, s-a dezvoltat în timp fiecare componentă care asigură realizarea unui flux de lucru eficient şi echilibrat. Compania are o echipă de profesionişti începând de la procesul de analiză a nevoilor consumatorilor şi conceperea produselor noi, la aprovizionare, producţie, vânzare şi servicii.

Dezvoltare regională

Produsele MobilaDalin se vând în peste 150 de magazine din România, Ungaria, Republica Moldova, Bulgaria şi în alte ţări din Uniunea Europeană.

Filosofia MobilaDalin

O canapea, un scaun tapiţat sau un pat capitonat sunt mai mult decât simple obiecte de mobilier. Pentru noi, ele reprezintă creativitatea şi dedicaţia unor profesionişti care, de 20 de ani, pun pasiune şi suflet în fiecare produs care iese din mâinile lor. Misiunea MobilaDalin este să ofere clienţilor obiecte de mobilier tapiţat care să răspundă nevoii lor de frumos, de confort şi rezistenţă. Prin obiectele de mobilier create, se reflectă aspiraţia oamenilor de a se bucura de frumuseţea vieţii, sentiment unic regăsit în intimitatea căminului.  

Valorile MobilaDalin  sunt atenţia deosebită pentru calitatea produselor şi protecţia mediului, fără a neglija condiţiile de muncă ale angajaţilor şi relaţiile cu aceştia

Producție de mobilier

Produsele MobilaDalin se disting prin designul modern, prin funcţionalitate şi atentia acordată detaliilor. Cu o varietate de materiale, texturi şi culori pe care le pune la dispoziţia clienţilor, produsele MobilaDalin încurajează creativitatea şi personalizarea spaţiilor de interior în funcţie de personalitatea şi dorinţele clienţilor.

Canapele și fotolii tapițate, cu perne umplute cu puf sau puf siliconat și posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului sau culoarea lemnului.

Scaunele tapiţate MobilaDalin sunt concepute pentru confortul tuturor celor care se adună în jurul mesei. Produse tradiţionale sau cu design contemporan, ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată şi să creezi locul potrivit în care să te bucuri de cei dragi, la tine acasa.

Paturile MobilaDalin sunt concepute pornind de la aspectele funcţionale, care să ofere confort şi durabilitate, până la posibilitatea personalizării materialului de acoperire (culoare, materialul de acoperire şi şnurul decorativ). Confortul paturilor produse de MobilaDalin este asigurat de structura monobloc, alături de arcurile din salteaua principal, împachetate individual, care nu vor scârţâi niciodata. Salteaua cu arcuri Pocketspring, susţinută de o bază cu arcuri tip Bonnell, amortizează până la 50% din greutatea corporală.

Design de mobilier

Colecțiile MobilaDalin se remarcă prin originalitate, prin utilizarea culorilor și a elementelor decorative de inspirație folclorică și tradițional românească.

Colecţia EthnoCentric 2016, conceputa de Mihai Grama pentru MobilaDalin, readuce în atenţia publicului admirația față de tradiţiile populare româneşti, costumele cusute cu modele florale, decorarea caselor cu ştergare şi obiecte lucrate manual. Pentru acestă colecție, Mihai Grama a primit premiul Elle Decoration pentru Cel mai bun designer de obiect al anului 2016.

Colecția TransHurbana 2017, prezentată de MobilaDalin și designerul Mihai Grama, are ca temă deplasarea valorilor populare înspre folclorul urban contemporan. Colecția TransHurbana este originală și creativă, atât la nivelul formelor cât și al culorilor, materialelor și elementelor decorative utilizate. Produsele reprezintă trecerea de la valori și modele de inspirație tradițională (regăsite în colecția anterioară, Ethnocentric, 2015-2016) la folclorul urban contemporan (TransHurbana, 2016-2017).

Citeste tot citeste tot Citeste tot

Produse marca Dalin

Canapea Fly 3 locuri
Canapea Galla Lila
Canapea Galla Bordo
Canapea Galla Mustar
Masa+Scaune


Canapea Roma 2 locuri extensibila
3.529 RON

Canapeaua Roma este potrivită pentru holuri elegante, pentru camera de zi sau birouri amenajate cu bun gust.

Scaun Bucovina
948 RON

Scaunul Bucovina păstrează tradiția pur românească, reinterpretată pentru interioare moderne sau clasice.

Canapea Toledo 2 locuri
1.127 RON

Canapea minimalistă, pentru momente de dulce relaxare

Perna Bucovina
160 RON

Bucură-te de culorile și broderiile costumelor populare românești, pentru un ambient original, plin de farmec Dimensiune pernă pătrată: 55 x 55 cm Dimensiune pernă dreptunghi: 35 x 55 cm

Canapea Flow 3 locuri
4.070 RON

Canapea confortabilă, cu design exclusiv semnat Mihai Grama

Fotoliu Flow
2.390 RON

Fotoliu confortabil, cu design exclusiv semnat Mihai Grama

Masă Tokyo 170
1.560 RON

Masă dining, cu design practic și estetic

Fotoliu Fly
1.921 RON

Fotoliu fix, confortabil, cu design neconvențional

Fotoliu Rio cu recliner
4.927 RON

Produs modern și inovator, dotat cu recliner electric și port USB

Canapea Galla Chester 3 locuri
5.855 RON

Combinație subtilă de eleganță și simplitate, perne de spătar cu recliner pentru un confort ideal.

Scaun Alberta picioare x
627 RON

Scaun dining, cu forme delicate și elegante, picioare în cruce

FELICE picioare lemn
848 RON

Structura de rezistenta este realizata din lemn masiv de fag,PAL si multistrat,iar confortul este asigurat de sezutul din poliuretan pozitionat pe o impletitura de chinga elastica si spatarul din poliuretan de inalta densitate. Picioarele se realizeaza din lemn masiv sau metal.

Fotoliu (balansoar) Roma
1.699 RON

Balansoar confortabil, recomandat pentru camere de copii şi pentru proaspete mămici, oferind momente de relaxare şi tandrețe alături de cei mici

Fotoliu Toledo
813 RON

Fotoliu clasic pentru momentele tale de relaxare Design exclusiv

Scaun Alberta
500 RON

Scaun dining, cu forme delicate și elegante

Canapea Fly 3 locuri
3.496 RON

Canapea fixă, confortabilă, cu design neconvențional

Canapea Galla Chester roz
7.214 RON

Combinație subtilă de eleganță și simplitate, perne de spătar cu recliner pentru un confort ideal.

Canapea Havana 5 l Aqua Clean
9.204 RON

Canapea cu design italian, formă rotunjită și un confort neașteptat

Fotoliu Anatolia rotativ
1.169 RON

Fotoliu cu linii curbe, spătar înalt si partea superioară rotativă la 360 grade, destinat unui public tânăr, cu un stil de viață activ, care dorește să se bucure de confort dar și de un design modern.

Pernă deco unicat
110 RON

Pernă decorativă unicat, cu design original, inspirat din tradițiile românești

Scaun Alberta decor
389 RON

Scaun dining, cu forme delicate, elegante, și bordură cusută decorativ.

Fotoliu Sorra Crem
676 RON

Scaun sau demi-fotoliu, elegant, discret și plin de farmec. Stofa din imagine: Antony 11 (crem pudrat, catifelat)

Canapea Rio Recliner 3 locuri
9.343 RON

Produs modern, modular, configurabil în funcție de preferințe și dotat cu 2 reclinere electrice

Scaun Alberta Navy
389 RON

Scaun dining, cu forme delicate și elegante

Fotoliu Galla
3.313 RON

Combinație subtilă de eleganță și simplitate, perne de spătar cu recliner pentru un confort ideal.

Fotoliu Tarka Original (mic)
1.523 RON

Inspirat din formele butoiului de vin, curbele inedite transformă fotoliul TARKA într-un spațiu intim, ideal pentru a savura liniștea unei cărți sau trecerea calmă a timpului

Scaun Sofia
676 RON

Scaun elegant,confortabil şi delicat

Perna decorativa tip Havana
150 RON

Schimbă înfățișarea canapelei tale, cu perne decorative moi și confortabile. Dimensiune pernă: 45 x 45 cm

Scaun Alberta Orange
389 RON

Scaun dining, cu forme delicate și elegante

Scaun Alberta Purple
389 RON

Scaun dining, cu forme delicate și elegante

Scaun Oslo
384 RON

Scaun cu design rotunjit, elegant și confortabil

Canapea Galla Lila
7.214 RON

Combinație subtilă de eleganță și simplitate, perne de spătar cu recliner pentru un confort ideal. Contactează-ne pentru a alege culoarea dorită!

Scaun Alberta Bleu
412 RON

Scaun dining, cu forme delicate și elegante

Canapea Galla Bordo
7.214 RON

Combinație subtilă de eleganță și simplitate, perne de spătar cu recliner pentru un confort ideal.

Scaun Alberta Yellow
389 RON

Scaun dining, cu forme delicate și elegante

Canapea Galla Mustar
7.214 RON

Combinație subtilă de eleganță și simplitate, perne de spătar cu recliner pentru un confort ideal. Contactează-ne pentru a alege culoarea dorită.

Taburet Galla Chester mare
910 RON

Taburet modern și elegant

Taburet Galla Chester mic
671 RON

Taburet modern și elegant

Toledo fotoliu matlas
975 RON

Toledo Gama Toledo, prin liniile sculpturale, cu un design inspirat din mobilierul anilor `60, te îndeamnă să-i descoperi profunzimea şi confortul neaşteptat. STRUCTURA PRODUSULUI Scaunul, Fotoliul și Bancheta – plăci din lemn stratificat și fibre de lemn. Șezutul – arcuri sinusoidale acoperite cu un strat de poliuretan de înaltă densitate. Spătarul – din poliuretan HR de înaltă densitate. Picioarele – din lemn masiv de fag prinse pe un cadru metalic

Toledo bancheta 3 loc
1.532 RON

Toledo Gama Toledo, prin liniile sculpturale, cu un design inspirat din mobilierul anilor `60, te îndeamnă să-i descoperi profunzimea şi confortul neaşteptat. STRUCTURA PRODUSULUI Scaunul, Fotoliul și Bancheta – plăci din lemn stratificat și fibre de lemn. Șezutul – arcuri sinusoidale acoperite cu un strat de poliuretan de înaltă densitate. Spătarul – din poliuretan HR de înaltă densitate. Picioarele – din lemn masiv de fag prinse pe un cadru metalic

Stephan fotoliu picior metal
946 RON

Stephan Stephan este un produs modern cu linii simple, simetrice si confortabile, care se preteaza unor spatii diverse fiind disponibil atat ca set, format din bancheta de 2 locuri si fotoliu, cat si individual. STRUCTURA PRODUSULUI Bancheta și Fotoliul – structura este din lemn masiv de fag, PAL și multistrat Șezutul – din poliuretan HR (high resilience) de înaltă densitate așezat pe o împletitură de chingi elastice. Spătarul – din poliuretan de densitate medie Picioarele – țeavă metalică sau lemn masiv de fag.

Stephan fotoliu picior lemn
905 RON

Stephan Stephan este un produs modern cu linii simple, simetrice si confortabile, care se preteaza unor spatii diverse fiind disponibil atat ca set, format din bancheta de 2 locuri si fotoliu, cat si individual. STRUCTURA PRODUSULUI Bancheta și Fotoliul – structura este din lemn masiv de fag, PAL și multistrat Șezutul – din poliuretan HR (high resilience) de înaltă densitate așezat pe o împletitură de chingi elastice. Spătarul – din poliuretan de densitate medie Picioarele – țeavă metalică sau lemn masiv de fag.

Stephan bancheta picior metal
1.339 RON

Stephan Stephan este un produs modern cu linii simple, simetrice si confortabile, care se preteaza unor spatii diverse fiind disponibil atat ca set, format din bancheta de 2 locuri si fotoliu, cat si individual. STRUCTURA PRODUSULUI Bancheta și Fotoliul – structura este din lemn masiv de fag, PAL și multistrat Șezutul – din poliuretan HR (high resilience) de înaltă densitate așezat pe o împletitură de chingi elastice. Spătarul – din poliuretan de densitate medie Picioarele – țeavă metalică sau lemn masiv de fag.

Stephan bancheta picior lemn
1.285 RON

Stephan Stephan este un produs modern cu linii simple, simetrice si confortabile, care se preteaza unor spatii diverse fiind disponibil atat ca set, format din bancheta de 2 locuri si fotoliu, cat si individual. STRUCTURA PRODUSULUI Bancheta și Fotoliul – structura este din lemn masiv de fag, PAL și multistrat Șezutul – din poliuretan HR (high resilience) de înaltă densitate așezat pe o împletitură de chingi elastice. Spătarul – din poliuretan de densitate medie Picioarele – țeavă metalică sau lemn masiv de fag.

Vida matlas scaun picior lemn
666 RON

Vida scaun matlas Șezutul și spătarul sunt matlasate prin broderie STRUCTURA PRODUSULUI Scaunele sunt realizate din lemn masiv de fag și multistrat formatizat. Picioarele pot fi comandate din metal sau cu picior în cruce, din lemn masiv de fag. Șezutul şi spătarul - din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie, așezat pe o placă rezistentă de lemn stratificat. DEHUSABILITATE Scaunele nu sunt dehusabile. Picioarele sunt demontabile.

Vida matlas scaun picior metal
635 RON

Vida scaun matlas Șezutul și spătarul sunt matlasate prin broderie STRUCTURA PRODUSULUI Scaunele sunt realizate din lemn masiv de fag și multistrat formatizat. Picioarele pot fi comandate din metal sau cu picior în cruce, din lemn masiv de fag. Șezutul şi spătarul - din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie, așezat pe o placă rezistentă de lemn stratificat. DEHUSABILITATE Scaunele nu sunt dehusabile. Picioarele sunt demontabile.Vida scaun matlas Șezutul și spătarul sunt matlasate prin broderie STRUCTURA PRODUSULUI Scaunele sunt realizate din lemn masiv de fag și multistrat formatizat. Picioarele pot fi comandate din metal sau cu picior în cruce, din lemn masiv de fag. Șezutul şi spătarul - din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie, așezat pe o placă rezistentă de lemn stratificat. DEHUSABILITATE Scaunele nu sunt dehusabile. Picioarele sunt demontabile.

Vida Masa D110
1.924 RON

Vida scaun și masă STRUCTURA PRODUSELOR Scaunele - realizate din lemn masiv de fag și multistrat formatizat. Picioarele pot fi comandate din metal sau cu picior în cruce, din lemn masiv de fag. Șezutul şi spătarul - din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie, așezat pe o placă rezistentă de lemn stratificat. Masa - blatul este din MDF furniruit cu stejar, iar picioarele sunt din metal. Înălțimea mesei este de 78 cm. DEHUSABILITATE Scaunele nu sunt dehusabile. Picioarele sunt demontabile

Masa Tokyo 80
1.012 RON

Ideală ca masă de bucătărie, pentru servit masa în familie sau pentru cinele rapide. Din aceeași gamă: scaunul Tokyo.

Masă Tokyo 90
1.032 RON

Ideală ca masă de bucătărie, pentru servit masa în familie sau pentru cinele rapide. Din aceeași gamă: scaunul Tokyo.

Măsuță Tokyo E 30 cm
375 RON

Măsuță modernă, ideală în combinații de înălțimi diferite.

Măsuță Tokyo E 46
386 RON

Măsuță modernă, ideală în combinații de înălțimi diferite.

Măsuță Tokyo F 30
219 RON

Măsuță modernă, ideală în combinații de înălțimi diferite.

Măsuță Tokyo F 46
233 RON

Măsuță modernă, ideală în combinații de înălțimi diferite.

Masă Nisa 60 cm
728 RON

Nisa aduce în casa ta clasicul bun gust francez, şi acel “savoir-vivre”. Masă clasică pentru conversații spumoase.

Masă Nisa 80 cm
862 RON

Nisa aduce în casa ta clasicul bun gust francez, şi acel “savoir-vivre”. Masă clasică pentru conversații spumoase.

Masă Nisa 90 cm
909 RON

Nisa aduce în casa ta clasicul bun gust francez, şi acel “savoir-vivre”. Masă clasică pentru conversații spumoase. Blat funiruit.

Masă Teleorman
1.397 RON

Masa Teleorman readuce în atenţia publicului admirația față de tradiţiile populare româneşti.

Scaun Nisa
346 RON

Nisa aduce în casa ta clasicul bun gust francez, şi acel “savoir-vivre”. Un scaun făcut pentru conversaţie, menit să fie martorul unor poveşti interesante.

Masă Venezia
862 RON

Masa Venezia este un produs practic şi elegant, recomandat pentru holuri, bucătării sau colţul unde îţi bei cafeaua, cu o carte bună alături.

Canapea Bucovina 3 locuri extensibilă
4.823 RON

Canapeaua Bucovina păstrează tradiția pur românească, reinterpretată pentru interioare moderne sau clasice.

Scaun Teleorman
948 RON

Scaunul Teleorman readuce în atenţia publicului admirația față de tradiţiile populare româneşti.

Canapea Pannonia 3 locuri extensibila
4.823 RON

Canapea decorată cu broderii inspirate din folclorul maghiar.

Fotoliu Bucovina
2.213 RON

Fotoliul Bucovina păstrează tradiția pur românească, reinterpretată pentru interioare moderne sau clasice.

Fotoliu Tarka mare
1.083 RON

Tarka este inspirat de formele butoiului de vin, păstrând curbele şi volumul acestuia

Fotoliu Tarka mic
1.131 RON

Tarka este inspirat de formele butoiului de vin, păstrând curbele şi volumul acestuia

Fotoliu Jilth
2.581 RON

Inspirat din leagănul copilăriei, fotoliul Jilth îi primește pe copii, acum mari, în confortul său încăpător.

Fotoliu Pannonia
2.213 RON

Fotoliul Pannonia îți oferă confortul mult așteptat și înfrumusețează locuința ta. Brodat cu motivele florale care decorează gospodăriile țărănești din Transilvania

Canapea Sydney extensibila 2 locuri
5.223 RON

Sydney este o canapea clasică, cu un aer relaxat şi un farmec neaşteptat. Este o canapea care se adaptează oricărui interior.

Canapea Amsterdam 2 locuri
3.143 RON

Canapea cu design de inspirație nordică

Canapea Amsterdam 3 locuri ext
3.202 RON

Canapea cu design de inspirație nordică

Canapea Sydney 3 locuri extensibilă
5.685 RON

Sydney este o canapea clasică, cu un aer relaxat şi un farmec neaşteptat. Este o canapea care se adaptează oricărui interior.

Fotoliu Amsterdam
1.521 RON

Relaxare și design nordic într-un singur produs.

Fotoliu New York
3.672 RON

Fotoliul New York este o piesă de mobilier cu multă prestanță, care se distinge prin eleganță şi confort.

Taburet Havana
768 RON

Taburet încăpător și multifuncțional, cu design modern.

Taburet Amsterdam
553 RON

Taburet de dimensiuni medii, pentru un plus de relaxare

Taburet New York
866 RON

Taburet încăpător, cu un design contemporan.

Măsuță Roma
484 RON

Măsuță cu design clasic. Alege culoarea adaptată interiorului tău!

Masuta Bucovina
1.108 RON

Măsuța Bucovina păstrează tradiția pur românească, reinterpretată pentru interioare moderne sau clasice.

Măsuță Helsinki
288 RON

Măsuță cu design clasic nordic, pentru interioare cu un farmec discret

Măsuță Pannonia
1.108 RON

Măsuța Pannonia are o prezență marcantă în casa ta, prin broderia cu motivele florale care decorează gospodăriile țărănești din Transilvania

Scaun Pannonia
948 RON

Scaun decorat cu broderii din folclorul maghiar

Canapea Havana 3 locuri
5.243 RON

Creată pentru a da formă exuberanţei şi nonconformismului, canapeaua Havana te cucereşte din prima clipă.

Canapea Havana 4 locuri
6.967 RON

Creată pentru a da formă exuberanţei şi nonconformismului, canapeaua Havana te cucereşte din prima clipă.

Canapea Havana 5 locuri
7.326 RON

Creată pentru a da formă exuberanţei şi nonconformismului, canapeaua Havana te cucereşte din prima clipă.

Canapea London Chesterfield 3 locuri extensibila
5.744 RON

Canapeaua clasică London Chesterfield este iubită de adepţii stilului britanic, pentru liniile armonioase, butonii clasici şi confortul desăvîrşit.

Canapea London Chesterfield 3 locuri
5.116 RON

Canapeaua clasică London Chesterfield este iubită de adepţii stilului britanic, pentru liniile armonioase, butonii clasici şi confortul desăvîrşit.

Canapea Roma 3 locuri extensibilă
4.207 RON

Canapeaua Roma este potrivită pentru holuri elegante, pentru camera de zi sau birouri amenajate cu bun gust.

Fotoliu Sydney
1.796 RON

Fotoliu clasic cu un farmec neaşteptat

Fotoliu Havana
2.012 RON

Fotoliu modern, cu picior rotativ, pentru a vedea viața din toate unghiurile.

Fotoliu London Chesterfield
3.465 RON

Fotoliu confortabil în stil britanic, cu linii armonioase și butoni clasici

Fotoliu Roma
1.402 RON

Fotoliu clasic, potrivit pentru holuri elegante, pentru camera de zi sau birouri amenajate cu bun gust.

Fotoliu (scaun) Toledo
813 RON

Fotoliu clasic, elegant și confortabil.

Colțar Britannia stânga extensibil
7.331 RON

Confort şi relaxare, într-o tonalitate elegantă. Colțar cu șezut retractabil și tetiere adaptabile nevoilor tale de relaxare.

Coltar Britannia dreapta extensibil
7.331 RON

Confort şi relaxare, într-o tonalitate elegantă. Colțar cu șezut retractabil și tetiere adaptabile nevoilor tale de relaxare.

Coltar Bruxelles dreapta extensibil
8.882 RON

Colțar încăpător, pentru un stil de viață activ. Confort și stabilitate, design clasic.

Colțar Bruxelles stânga extensibil
8.882 RON

Colțar încăpător, pentru un stil de viață activ. Confort și stabilitate, design clasic.

Colțar Praga extensibil dreapta
8.056 RON

Colțarul Praga se adaptează nevoilor tale de locuire și confort. Bucură-te de dimensiunea generoasă și designul cu linii curbe, alături de familie și prieteni.

Coltar Amsterdam dreapta
5.582 RON

Colțarul Amsterdam îmbină elemente clasice şi moderne în casa ta.

Coltar Amsterdam stânga
5.582 RON

Colțarul Amsterdam îmbină elemente clasice şi moderne în casa ta.

Coltar New York dreapta
6.817 RON

Colțarul New York este o piesă de mobilier cu multă prestanță, care se distinge prin eleganță și designul modern

Coltar New York stanga
6.817 RON

Colțarul New York este o piesă de mobilier cu multă prestanță, care se distinge prin eleganță și designul modern

Scaun Toledo
653 RON

Gama Toledo - confort neaşteptat.

Scaun Tokyo
400 RON

Scaun cu design simplu, practic și confortabil. Dehusabil, ușor de curățat. Confortabil și plăcut, o prezență caldă în bucătăria ta.

Măsuță Miami
495 RON

Măsuță cu design retro și picioare din lemn de fag. Alege culoarea adaptată interiorului tău!