• Măsuță Miami
  • Măsuță Miami

Măsuță MiamiDimensiuni:
104 cm x 64 cm
Caracteristici
Măsuța Miami este fabricata din MDF furniruit cu stejar iar picioarele sunt din lemn masiv de fag. Măsuța este finisată prin vopsire.  Măsuța Miami este extram de versatilă și poate fi utilizată în interioare clasice sau moderne, în combinații cu o largă varietate de produse. 
 
Gamă de produse
Gama de produse Miami:  Canapea extensibilă, fotoliu și măsuță.
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Măsuță Miami
Măsuță Miami

Măsuță Miami

Dalin

Preț: 471 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Măsuță cu design retro și picioare din lemn de fag. Alege culoarea adaptată interiorului tău!

Ai ales:


Adaugă la favorite