• Canapea Bucovina 3 locuri extensibila
  • Canapea 3 locuri extensibila

Canapea Bucovina
3 locuri extensibilăDimensiuni:
Lățime: 240 cm
Adâncime: 105 cm
Dimensiunea extensiei: 192 x 134 cm

Canapeaua Bucovina păstrează tradiția pur românească, reinterpretată pentru interioare moderne sau clasice.Simplitatea construcției canapelei, liniile drepte şi aşezate încântă privirea şi o îndeamnă să se oprească pe broderia cusută, atât pe brațele canapelei cât şi pe şezutul şi pernele ei. Dacă iți doreşti o canapea confortabilă care să iți bucure ochii şi inima, atunci Bucovina este alegerea ideală. O canapea ca un câmp cu flori, aduce prospeţime şi inspiraţie în viaţa ta, prin modelul tradiţional adaptat nevoilor de locuire şi confort modern. 

Caracteristici 
Structura este formată din lemn masiv de fag, multistrat, plăci din aşchii şi fibre de lemn, iar confortul este asigurat de o structură de arcuri elicoidale şi burete de înaltă densitate.
 
Variante de acoperire
Recomandăm varianta standard a combinaţiilor de culori din modelul original. 
 
Gamă de produse
Canapea extensibilă, Colţar, Fotoliu, Măsuță.
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
Canapele
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier). Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Canapea Bucovina 3 locuri extensibilă
Canapea Bucovina 3 locuri extensibilă

Canapea Bucovina
3 locuri extensibilă

Dalin

Preț: 4.652 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Canapeaua Bucovina păstrează tradiția pur românească, reinterpretată pentru interioare moderne sau clasice.

Ai ales:
Adaugă la favorite