• Fotoliu Roma
  • Fotoliu
  • Fotoliu
  • Fotoliu

Fotoliu Roma

Dimensiuni:
Lățime: 64 cm
Adâncime: 91 cm
 
Fotoliul Roma
Roma este un fotoliu clasic, recomandat pentru holuri elegante, pentru camera de zi sau birouri amenajate cu bun gust. Roma este alegerea ideală pentru locuințele clasice, fie că vorbim de un apartament cochet sau o casă veche.  Savurează cafeaua preferată alături de cei dragi, răsfoieşte albumul cu amintiri şi bucură-te de plăcerea de a fi împreună. 
 
Caracteristici 
Structură din lemn masiv de fag, fapt ce conferă produsului autenticitate şi unicitate. Desenul fibrei lemnoase este vizibil în mod natural şi niciodată acelaşi. Confortul este asigurat de şezutul şi pernele de spătar din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie.
 
Variante de acoperire
MobilaDalin pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de tapițerii. Cadrul de lemn poate fi băiţuit sau vopsit în diverse culori. Alegerea stofei este posibilă cu ajutorul configuratorului de culori. 
 
Gamă de produse
Canapea extensibilă, fotoliu şi balansoar. Măsuță. 
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
Canapele și fotolii
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Fotoliu Roma
Fotoliu Roma

Fotoliu Roma

Dalin

Preț: 916 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Fotoliu clasic, potrivit pentru holuri elegante, pentru camera de zi sau birouri amenajate cu bun gust.

Ai ales:


Adaugă la favorite