• Scaun Oslo
  • Scaun Oslo
  • Scaun Oslo
  • Scaun Oslo

Scaun Oslo

Dimensiuni:
Produs nou, informații în curs de completare
Disponibil pe toata gama de stofe din colecția MobilaDalin. Configurator în curs de realizare. 
Disponibil cu picioare în X (conform imaginii) sau picioare obișnuite. 

Scaunul Oslo are un design moder, rotunjit, inspirat din scaunele tradiționale nordice. Conturul elegant îl transformă într-un obiect de mobilier clasic, versatil, excelent pentru interioarele moderne, potrivit atât pentru bucătărie sau dining-uri minimaliste. 

Structura de rezistență este realizată din multistrat, lemn masig de fag și PFL, formatizat iar confortul este asigurat de șezutul și spătarul din poliuretan HR (high resilience) de densitate mare.

Picioarele din fag pot fi în varianta clasică sau varianta în cruce. Vă rugăm să verificațicotația de preț aferentă fiecărei variante. 

Picioarele scaunelor sunt demontabile. Scaunul nu este dehusabil. 

Materiale de acoperire – Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Pentru acest produs recomandarea producătorului este stofa, într-o varietate mare de texturi și culori. Există posibilitatea realizării produsului cu sau fără cusătură decorativă - vă rugăm să solicitați cotațiile de preț aferente fiecărei variante.
 
Gamă de produse
Scaune dining. Masă asortată, disponibilă la comandă. 
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier). 

Scaun Oslo

Dalin

Preț: 384 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 15 zile lucrătoare


Scaun cu design rotunjit, elegant și confortabil

Ai ales:
Adaugă la favorite