• mobilier dining
  • Masă Tokyo 90 galben
  • Masă Tokyo 90 verde
  • Masă Tokyo 90 galben
  • Masă Tokyo 90 rosu
  • Masă Tokyo 90 maro

Masă Tokyo
90

Dimensiuni:
90 x 90 cm
Înălțime: 78 cm
Masă Tokyo
Surprinde prin simplitatea designului, aspectul practic și funcțional. Ideală ca masă de bucătărie, pentru servit masa în familie sau pentru cinele rapide.
 
Caracterisitici
Masa Tokyo este fabricată din MDF furniruit cu stejar. Pentru o rezistență sporită la lichide, finisajul s-a realizat cu vopsea poliuretanică. Masa este disponibilă în varianta fixă sau extensibilă, în diferite dimensiuni și culori: verde, negru, turcoaz și alb.
 
Variante coloristice
Masa poate fi vopsită sau băițuită în diverse nuanțe, disponibile în configurator. 
 
 Scaune și mese
Scaunele tapiţate MobilaDalin sunt concepute pentru confortul tuturor celor care se adună în jurul mesei. Produse tradiţionale sau cu design contemporan, ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată şi să creezi locul potrivit în care să te bucuri de cei dragi, la tine acasă.
Ia loc şi bucură-te de compania familiei şi a prietenilor!  
 
MobilaDalin  este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Masă Tokyo 90
Masă Tokyo 90

Masă Tokyo
90

Dalin

Preț: 563 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Ideală ca masă de bucătărie, pentru servit masa în familie sau pentru cinele rapide. Din aceeași gamă: scaunul Tokyo.

Ai ales:


Adaugă la favorite