• Masă Teleorman
  • Masă Teleorman

Masă Teleorman

Masa Teleorman are blatul tapițat și picioare din lemn masiv de fag, acoperită cu sticlă securizată de 4mm. Broderiile inspirate din folclorul românesc conferă o notă elegantă și dau unicitate produsului. 
Produs dehusabil. 
 
Caracteristici 
Structura este formată din lemn masiv de fag, multistrat, plăci din aşchii şi fibre de lemn, iar confortul este asigurat de o structură de arcuri elicoidale şi burete de înaltă densitate. 
 
Variante de acoperire
Recomandăm varianta standard a combinaţiilor de culori din modelul original.
Pentru alte combinații de culori, vă rugăm să ne contactați.
 
Gamă de produse
Masă și scaune. 
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
 
Masă Teleorman
Masă Teleorman

Masă Teleorman

Dalin

Preț: 1.397 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Masa Teleorman readuce în atenţia publicului admirația față de tradiţiile populare româneşti.

Ai ales:
Adaugă la favorite

produse din aceeași gamă