• Fotoliu Sydney
  • Fotoliu Sydney
  • Fotoliu Sydney
  • Fotoliu Sydney

Fotoliu SydneyFotoliul Sydney
Fotoliul Sydney esteun model clasic, cu un aer relaxat şi un farmec neaşteptat, care se adaptează oricărui interior, indiferent de mobilierul şi stilul preferat, prin posibilitatea alegerii materialului de acoperire. De asemenea, fiind complet dehusabil, permite întreţinerea facilă, dar şi redecorarea, după dorinţă.
 
Caracteristici 
Structura este din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn. Confortul ridicat este asigurat de pernele de şezut şi spătar din poliuretan de densitate medie. 
 
Materiale de acoperire 
Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului. 
 
Gamă de produse
Canapea extensibilă 2 locuri, 3 locuri, Fotoliu.
 
Canapele și fotolii
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Fotoliu Sydney
Fotoliu Sydney

Fotoliu Sydney

Dalin

Preț: 1.796 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Fotoliu clasic cu un farmec neaşteptat

Ai ales:


Adaugă la favorite