• Colțar Bruxelles stânga extensibil
  • Colțar Bruxelles stânga extensibil
  • Colțar Bruxelles stânga extensibil
  • Colțar Bruxelles stânga extensibil

Colțar Bruxelles
stânga extensibil

Dimensiuni:
Lăţime: 298 cm
Adâncime: 270 cm
Colțarul Bruxelles
Colțarul Bruxelles este un produs clasic, prin confortul şi stabilitatea pe care le conferă, cât şi prin durabilitate. Cusăturile suplimentare de pe șezut asigură stabilitatea dimensională. Colțarul Bruxelles este destinat spațiilor largi, fiind un produs modular. Atuul său produse este posibilitatea configurării în funcţie de spaţiul existent.
 
Caracteristici 
Structura produsului este din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn. Confortul este asigurat de pernele de şezut şi spătar din poliuretan, prevăzut cu chingă elastică pentru un plus de confort. Extensia are structură metalică, lamele elastice de fag şi o saltea din poliuretan sau plasă de arcuri de 12 cm.
 
Materiale de acoperire 
MobilaDalin pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de tapițerii. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului.
 
Gamă de produse
Colțar extensibil, canapea extensibilă, fotoliu, taburet. 
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
Canapele și colțare
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea sau un colțar, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. 
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin  este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 

Colțar Bruxelles
stânga extensibil

Dalin

Preț: 5.810 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Colțar încăpător, pentru un stil de viață activ. Confort și stabilitate, design clasic.

Ai ales:
Adaugă la favorite