• Fotoliu Havana
  • Fotoliu Havana
  • Fotoliu Havana
  • Fotoliu Havana
  • Fotoliu Havana

Fotoliu HavanaFotoliul Havana
Creat pentru a da formă exuberanţei şi nonconformismului, setul Havana te cucereşte din prima clipă, lăsându-te în acelaşi timp să-i descoperi calităţile. Liniile moderne, materialele revoluţionare şi amplitudinea acestor canapele, alături de designul său ingenios contribuie la unicitatea gamei Havana - un produs care nu încetează să te surprindă prin confortul său.
 
Caracteristici
Structura sa este din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn, şezutul din poliuretan de densitate medie, protejat de un strat de vatelină, iar pernele de spătar din poliuretan extraflexibil. Pentru un confort deosebit, la spătarul canapelei se pot ataşa una sau mai multe tetiere mobile.
 
Materiale de acoperire
Produsele din gama Havana sunt disponibile într-o varietate de materiale şi culori.  Recomandarea producătorului sunt stofele din colecţia Infinity, stofe revoluţionare, considerate materiale tehnice, ceea ce se traduce printr-o rezistenţă foarte bună la pete (lichide, grăsime, etc.) www.infinitytreatment.com/home.asp 
Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului.
 
Gamă de produse
Canapeaua Havana este disponibilă în variantă fixă de două, trei, patru sau cinci locuri, fotoliu și taburet. 
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
Canapele și fotolii
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Fotoliu Havana
Fotoliu Havana

Fotoliu Havana

Dalin

Preț: 1.368 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Fotoliu modern, cu picior rotativ, pentru a vedea viața din toate unghiurile.

Ai ales:


Adaugă la favorite