• Masă Venezia
  • Masă Venezia
  • Masă Venezia

Masă VeneziaDimensiuni:
Înălțime: 68 cm x Diametru 60 cm
Înălțime: 78 cm - Masa Nisa 
 
Caracteristici
Masa Venezia este un produs practic şi elegant, recomandat pentru holuri, bucătării sau colţul unde îţi bei cafeaua, cu o carte bună alături. 
Structura din lemn masiv de fag este completată de blatul din MDF, vopsit în diverse culori, la alegere.
 
 
Întreținerea mobilierului 
Pentru a te bucura de produsul de mobilier pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
Scaune și mese
Produse tradiţionale sau cu design contemporan, ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată şi să creezi locul potrivit în care să te bucuri de cei dragi, la tine acasa. 
Ia loc şi bucură-te de compania familiei şi a prietenilor!  
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Masă Venezia
Masă Venezia

Masă Venezia

Dalin

Preț: 862 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Masa Venezia este un produs practic şi elegant, recomandat pentru holuri, bucătării sau colţul unde îţi bei cafeaua, cu o carte bună alături.

Ai ales:


Adaugă la favorite