• Colțar Praga extensibil dreapta
  • Colțar Praga extensibil dreapta
  • Colțar Praga extensibil dreapta
  • Colțar Praga extensibil dreapta
  • Colțar Praga extensibil dreapta

Colțar Praga
extensibil dreaptaDimensiuni:
308 x 170 cm
Colțarul Praga 
Liniile drepte, colţurile rotunjite şi simplitatea designului, recomandă colțarul Praga pentru orice decor şi utilizare. Modelul confortabil şi spaţios este ideal pentru serile petrecute în familie, iar tetierele confortabile îţi susţin capul atunci când urmăreşti filmul preferat. După o zi lungă, te cheamă la relaxare, fie că foloseşti şezlongul sau extensia canapelei.
Recomandată pentru decorul spaţiilor generoase, colțarul Praga se adaptează nevoilor tale de confort şi creativitate, prin posibilităţile de configurare şi alegere a materialelor de acoperire. 
 
Caracteristici 
Structura este formată din lemn masiv de fag, multistrat, plăci din așchii și fibre de lemn. Confortul este asigurat de pernele de șezut și spătar cu structură de arcuri elicoidale și poliuretan de înaltă densitate.
 
Materiale de acoperire 
Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului.
 
Gamă de produse
Colțar extensibil, canapea extensibilă, fotoliu, taburet. (similare gamei Bucovina și Pannonia)
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
Canapele și colțare
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea sau un colțar, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. 
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
 
Colțar Praga extensibil dreapta
Colțar Praga extensibil dreapta

Colțar Praga
extensibil dreapta

Dalin

Preț: 4.188 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Colțarul Praga se adaptează nevoilor tale de locuire și confort. Bucură-te de dimensiunea generoasă și designul cu linii curbe, alături de familie și prieteni.

Ai ales: