• Taburet Anatolia mare
  • Taburet Anatolia mare
  • Taburet Anatolia mare
  • Taburet Anatolia mare

Taburet Anatolia
mare

Dimensiuni:
Înălțime: 54 cm x Lățime 62 cm
Taburet Anatolia
Gama de produse Anatolia este destinată unui public tânăr, cu un stil de viață activ, care dorește să se bucure de confort dar și de un design modern. Taburetul are o structură realizată din lemn stratificat învelit în poliuretan HR de densitate medie şi perna de şezut confecționată din poliuretan HR de densitate medie îmbinat cu o împletitură de chingi elastice.
 
Variante de acoperire
Recomandăm colecția de stofe VIE (catifea) sau stofele matlasate din designul original, dar se poate alege oricare altă stofă din colecția MobilaDalin.
 
Gamă de produse
Canapea extensibilă (în pregătire), Colţar (în pregătire), Fotoliu, taburet. 
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 

Taburet Anatolia
mare

Dalin

Preț: 383 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Taburet tapițat, adaugă un plus de confort în casa ta

Ai ales:


produse din aceeași gamă