• Canapea Amsterdam 3 locuri ext
  • Canapea Amsterdam 3 locuri ext

Canapea Amsterdam
3 locuri extDimensiuni:
Lățime: 245 cm
Adâncime: 100 cm
 
Canapea Amsterdam
Canapeaua Amsterdam îmbină elementele clasice şi moderne în casa ta. Amsterdam este alegerea potrivită, prin liniile rotunjite care creează posibilităţi decorative nelimitate.
 
Avantaje
Dimensiunea redusă și posibilitatea de alegere a culorilor în funcție de efectul dorit.
 
Caracteristici 
Structura canapelei este din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn. Confortul este asigurat de şezutul şi spătarul din poliuretan de densitate mare şi pernele decorative umplute cu puf siliconat.
 
Materiale de acoperire – Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului. 
 
Gamă de produse
Colțar, canapea 2 locuri, canapea 3 locuri, fotoliu şi taburet.
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
Canapele
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!

MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.

Ambalare și transport
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier). Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Canapea Amsterdam 3 locuri ext
Canapea Amsterdam 3 locuri ext

Canapea Amsterdam
3 locuri ext

Dalin

Preț: 3.202 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Canapea cu design de inspirație nordică

Ai ales:


Adaugă la favorite