• Fotoliu Flow
  • Fotoliu Flow
  • Fotoliu Flow

Fotoliu Flow

Dimensiuni:
Lățime: 106 cm
Adâncime: 105 cm
Înălțime totală: 73 cm
Înălțime șezut: 40 cm

Fotoliul Flow prezintă o dimensiune a relaxării la un nivel superior. Cursivitatea formelor, care se reflectă în alegerea numelui este suplimentată printr-un design special al brațelor, în unghi, garantând o postură naturală de repaos.

Structura produsului este din lemn masiv de fag și multistrat. Confortul este asigurat de pernele de șezut și spătar din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie, prevăzut cu chingă elastică pentru un plus de confort. Picioarele sunt confecționate din țeavă metalică.

Materiale de acoperire – Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. În cazul în care alegerea este stofa, brațele și spătarul fotoliului pot fi brodate. 
 
Gamă de produse
Canapea fixă 3 locuri, canapea fixă 2 locuri și fotoliu. 
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier). Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 

 

Fotoliu Flow
Fotoliu Flow

Fotoliu Flow

Dalin

Preț: 2.390 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Fotoliu confortabil, cu design exclusiv semnat Mihai Grama

Ai ales:


Adaugă la favorite

produse din aceeași gamă