• Masă Nisa 60 cm
  • Masă Nisa 60 cm

Masă Nisa
60 cm

Dimensiuni:
Diametru 60 cm
Înălțime: 78 cm 
Masa Nisa aduce în casa ta clasicul bun gust francez, şi acel “savoir-vivre”.  Un design clasic,  dus până în punctul în care redevine modern. 
Blatul este realizat din pal furniruit, piciorul central din lemn masiv de brad. 
 
Caracteristici
Structura de rezistență este realizată din lemn masiv de brad şi din MDF stratificat. 
 
Culoare și dimensiune
Alege culoarea dorită din configurator.
 
 
Masa din imagine are blatul gravat și este cu titlul de prezentare. Dacă dorești să comanzi o masă cu blatul gravat, te rugăm să specifici acest lucru în comanda ta, și te vom contacta pentru a stabili detaliile. 
Este disponibila în 3 variante: cu diametru de 60cm / 80 cm / 90 cm
 
Întreținerea mobilierului 
Pentru a te bucura de produsul de mobilier pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
Scaune și mese
Produse tradiţionale sau cu design contemporan, ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată şi să creezi locul potrivit în care să te bucuri de cei dragi, la tine acasa. 
Ia loc şi bucură-te de compania familiei şi a prietenilor!      
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă. Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.  
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Masă Nisa 60 cm
Masă Nisa 60 cm

Masă Nisa
60 cm

Dalin

Preț: 728 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Nisa aduce în casa ta clasicul bun gust francez, şi acel “savoir-vivre”. Masă clasică pentru conversații spumoase.

Ai ales:


Adaugă la favorite