• Scaun Alberta Navy

Scaun Alberta
Navy

Dimensiuni:
Lățime: 51 cm
Adâncime: 58 cm
Înălțime totală: 82 cm
Înălțime șezut: 51 cm
 

Scaunul Alberta - conturul delicat, suplimentat cu o tapițare confortabilă, conferă acestui scaun o notă de maximă eleganță. 

Structura de rezistență este realizată din multistrat, lemn masig de fag și PFL, formatizat iar confortul este asigurat de șezutul și spătarul din poliuretan HR (high resilience) de densitate mare. Picioarele din fag pot fi în varianta clasică sau varianta în cruce. Vă rugăm să solicitați cotația de preț aferentă fiecărei variante. 

Materiale de acoperire – Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Pentru acest produs recomandarea producătorului este stofa, într-o varietate mare de texturi și culori. Există posibilitatea realizării produsului cu sau fără cusătură decorativă - vă rugăm să solicitați cotațiile de preț aferente fiecărei variante.
 
Gamă de produse
Scaune dining. 
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier). Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 

Scaun Alberta
Navy

Dalin

Preț: 389 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Scaun dining, cu forme delicate și elegante

Ai ales:
Adaugă la favorite