• Taburet Amsterdam
  • Taburet Amsterdam

Taburet AmsterdamDimensiuni:
74 x 60 cm
Taburetul Amsterdam, prin liniile rotunjite, creează posibilităţi decorative nelimitate. Comod și adaptabil la planurile tale de relaxare, ușor de deplasat și adaptat nevoilor tale de locuire. 
 
Caracteristici 
Structura produselor din gama Amsterdam este din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn. Confortul este asigurat de şezutul din poliuretan de densitate mare. 
 
Materiale de acoperire – Întrucât Amsterdam este un produs dehusabil, recomandarea producătorului este stofa. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului.
 
Gamă de produse Amsterdam
Colțar, canapea 2 locuri, canapea 3 locuri, fotoliu şi taburet.
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Taburet Amsterdam
Taburet Amsterdam

Taburet Amsterdam

Dalin

Preț: 362 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Taburet de dimensiuni medii, pentru un plus de relaxare

Ai ales:


Adaugă la favorite