• Fotoliu Fly
  • Fotoliu Fly

Fotoliu Fly

Dimensiuni:

Lățime: 145 cm
Adâncime: 112 cm
Fotoliul Fly
Gândit pentru a oferi confort, fotoliul Fly se remarcă prin dimensiuni generoase, linii curbe și postura unică obținută datorită designului tetierelor și cotierelor.
 
Caracteristici
Structura produsului este din multistrat suplimentat cu lemn masiv de fag. Confortul este asigurat de perna de spătar din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie, și perna de șezut din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie, așezată pe o structură din arcuri, pentru un plus de confort.

Materiale de acoperire – Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului. 

Gama de produse: canapea fixă 3 locuri, fotoliu

Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
Canapele și fotolii
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 
 
Ambalare și transport
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier). Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 

Fotoliu Fly

Dalin

Preț: 1.921 RON TVA inclus

Preț pe stofe din colecția Classic. La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Fotoliu fix, confortabil, cu design neconvențional

Ai ales: