• Fotoliu London Chesterfield
  • Fotoliu London
  • Fotoliu London

Fotoliu London
ChesterfieldDimensiuni:
Lățime: 140 cm
Adâncime: 106 cm
Fotoliul London Chesterfield
Fotoliul clasic London Chesterfield este iubit de adepţii stilului britanic, pentru liniile armonioase, butonii clasici şi confortul desăvârşit. Perinile sale din puf de gâscă şi modelul capitonat al tapiţeriei îi conferă durabilitate şi o notă atemporală. 
London Chesterfield permite transformarea spațiului în care se află, conferindu-i personalitate şi prestanță. Fotoliul este recomandat atât pentru spaţii de locuit cât şi pentru birouri elegante şi spaţii publice reprezentative.  
 
Caracteristici 
Structura fotoliului este din lemn masiv de fag, plăci din lemn stratificat. Consistența pernelor de şezut poate fi realizată complet din poliuretan HR de densitate medie sau, opțional, combinație de poliuretan cu pene de gâscă. Spătarul este realizat din poliuretan HR (high resilience) de înaltă densitate.
 
Materiale de acoperire
Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului. 
 
Gamă de produse
Canapea Fixă, Extensibilă, Fotoliu, Taburet. 
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
Canapele și fotolii
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.

Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!

MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.

Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Fotoliu London Chesterfield
Fotoliu London Chesterfield

Fotoliu London
Chesterfield

Dalin

Preț: 3.301 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Fotoliu confortabil în stil britanic, cu linii armonioase și butoni clasici

Ai ales:


Adaugă la favorite