• Fotoliu Pannonia
  • Pannonia
  • Fotolii Pannonia
  • Pannonia

Fotoliu Pannonia

Dimensiuni:
Lățime: 107 cm
Adâncime: 100 cm
Fotoliu Pannonia este special prin designul său inspirat din motivele florale care decorează gospodăriile țărănești din Transilvania. Simplitatea construcției canapelei, liniile drepte şi aşezate încântă privirea şi o îndeamnă să se oprească pe broderia cusută, atât pe brațele canapelei cât şi pe şezutul şi pernele ei.
Dacă iți doreşti un fotoliu confortabil care să îți bucure ochii şi inima, atunci Pannonia este alegerea ideală, prin modelul tradiţional adaptat nevoilor de locuire şi confort modern. 
 
Caracteristici 
Structura este formată din lemn masiv de fag, multistrat, plăci din aşchii şi fibre de lemn, iar confortul este asigurat de o structură de arcuri elicoidale şi burete de înaltă densitate. 
 
Variante de acoperire
Recomandăm varianta standard a combinaţiilor de culori din modelul original. 
 
Gamă de produse
Canapea extensibilă, Colţar, Fotoliu, Măsuță. Masă și scaune. 
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Fotoliu Pannonia
Fotoliu Pannonia

Fotoliu Pannonia

Dalin

Preț: 2.213 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Fotoliul Pannonia îți oferă confortul mult așteptat și înfrumusețează locuința ta. Brodat cu motivele florale care decorează gospodăriile țărănești din Transilvania

Ai ales:
Adaugă la favorite

produse din aceeași gamă