• Măsuță Helsinki
  • Măsuță Helsinki

Măsuță Helsinki

Dimensiuni:
50 cm x 80 cm 
Măsuța Helsinki
Gama Helsinki este concepută pentru a conferi caracter spațiilor interioare. Designul ancorat în trecut, inspirat din stilul nordic al anilor '60 stă mãrturie cã liniile clasice nu se demodeazã niciodatã. 
Măsuța Helsinki este realizată din lemn de fag, cu sticlă securizată. Dimensiunea sa o face ideală pentru interioarele de mici dimensiuni. 
 
Gamă de produse
Canapea fixă, fotoliu şi măsuță.
 
Întreținerea mobilierului
Pentru a te bucura de produsul de mobilier pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Măsuță Helsinki
Măsuță Helsinki

Măsuță Helsinki

Dalin

Preț: 274 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Măsuță cu design clasic nordic, pentru interioare cu un farmec discret

Ai ales:


Adaugă la favorite