• Canapea Rio Recliner 3 locuri
  • Canapele Recliner
  • Canapea Rio
  • Canapea Rio

Canapea Rio
Recliner 3 locuri

Dimensiuni:
Lățime: 256 cm
Adâncime: 112 cm

Rio este un produs modern care poate fi de sine stătător fie sub formă de fotoliu fix sau cu recliner, fie putând fi transformat cu ușurință în canapea sau colțar, în funcție de nevoile fiecăruia. Reclinerul electric beneficiaza de butoane așezate confortabil pe partea laterală a brațului, oferind și un port USB pentru încărcarea telefonului, tabletei etc. 

Structura de rezistență a produsului este realizată din lemn de fag și multistrat. Confortul este asigurat de pernele de  spătar din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie și perna de șezut din spumă memory așezată pe o structură din chingă elastică, oferind un plus de confort. 

Materiale de acoperire – Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. 
 
Gamă de produse
Canapea 3 locuri, fotoliu fix, fotoliu recliner, fotoliu 45 grade.
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier). Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 

 


Canapea Rio
Recliner 3 locuri

Dalin

Preț: 9.343 RON TVA inclus

Preț valabil pe stofe din colecția Classic.La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Produs modern, modular, configurabil în funcție de preferințe și dotat cu 2 reclinere electrice

Ai ales:
Adaugă la favorite

produse din aceeași gamă