• Canapea Galla Chester 3 locuri
  • Canapea Galla Chester
  • Canapea Galla Chester
  • Canapea Galla Chester
  • Canapea Galla Chester

Canapea Galla
Chester 3 locuri

Dimensiuni:
Lățime: 255 cm
Adâncime: 127 cm

Canapeaua Galla reflectă eleganța stilului Chesterfield, prin linia simplă a acestui model, întregită de tapițarea cu butoni decorativi.

Structura de rezistență este realizată din multistrat suplimentat cu lemn masiv de fag. Confortul este asigurat de pernele de spătar din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie și pernele de șezut din spumă memory, așezată pe o structură din chingă elastică, oferind un plus de confort.

Pentru un plus de confort, spătarul are 2 poziții. Poziția retractabilă presupune retragerea spătarului cu aprox. 20 cm în spate, fapt ce mărește șezutul. Pentru detalii, vizionați imaginile alăturate. 

În plus, partea superioară a pernelor din tetieră sunt reglabile, pot fi ajustate pentru a obține poziția dorită pentru repaos, vizionare TV sau sezut. 

Materiale de acoperire – Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii.

Picioarele: canapeaua poate fi comandată cu picioare metalice sau picior sculptat, din lemn de fag, în diferite culori. 

Gama de produse: canapea 3 locuri cu/fără butoni decorativi pe brațe, fotoliu. 

Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
Canapele
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.

Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!

MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 

Ambalare și transport
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier). Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 

Canapea Galla
Chester 3 locuri

Dalin

Preț: 5.855 RON TVA inclus

Preț valabil pe stofe din colecția Classic.La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Combinație subtilă de eleganță și simplitate, perne de spătar cu recliner pentru un confort ideal.

Ai ales:


Adaugă la favorite