• Taburet New York
  • Taburet New York

Taburet New
York

Dimensiuni:
Lățime: 92 cm
Adâncime: 63 cm
Taburetul New York
New York este un set de mobilier capitonat care oferă o notă elegantă spaţiilor interioare. Conceput pentru un stil de viaţă activ, acesta îmbină designul interior contemporan cu noile cerinţe de modularitate şi utilizare versatilă. Dimineţile tale vor fi  pline de farmec, într-un decor minimalist şi elegant, pe când serile debordează de viaţă, senzualitate  şi confort. 
 
Caracteristici 
Rezistența produsului este dată de structura din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn. Confortul este asigurat de partea de şezut constituită din două straturi de arcuri suprapuse (o plasă de arcuri sinusoidale şi o plasă de arcuri tip Bonell) peste care s-a aşezat un strat de poliuretan de înaltă densitate.
 
Materiale de acoperire 
Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului.
 
Gamă de produse
Colţar fix, fotoliu şi taburet.  
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
Canapele, fotolii, tabureți
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă. Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
 
Taburet New York
Taburet New York

Taburet New
York

Dalin

Preț: 866 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Taburet încăpător, cu un design contemporan.

Ai ales:


Adaugă la favorite