Informații generale
Achiziția produselor de mobilier este o investiție importantă, de aceea dorim să te ajutăm să faci cea mai bună alegere. Dacă nu te-ai gândit la toate detaliile, Ghidul de cumpărături îți oferă informații utile, de care să ții cont atunci când cumperi un produs de mobilier. Dorim să ne asigurăm că vei fi mulțumit de alegerea făcută, așa că te rugăm să citești cu atenție informațiile din acest Ghid de cumpărături, precum și cele din secțiunea Termeni și condiții.

Tutorial: cum cumperi online de pe site-ul www.homeproduct.ro

Fiecare piesă de mobilier din colecția HOMEPRODUCT este realizată la comandă. Acest lucru îți permite să alegi stofa preferată, în cazul canapelelor și fotoliilor, dimensiunea potrivită în cazul meselor, bibliotecilor sau comodelor și accesoriile care să completeze decorarea camerei tale.

Cum comanzi produsul dorit? Am pregătit pentru tine un tutorial care să te inspire.

Cum alegem produsele disponibile în HOMEPRODUCT

Platforma HOMEPRODUCT îți oferă mai mult decât obiecte de mobilier și decorațiuni. Produsele comercializate online pe www.homeproduct.ro reflectă grija noastră pentru calitate, design modern, funcționalitate și atenție la detalii. CUM facem asta?

• Ne adresăm designerilor de interior, pentru a alege produsele pe care ți le oferim. Găsești informații despre designerii cu care lucrăm, la secțiunea DESIGN
• Alegem pentru tine DOAR produse ale unor furnizori cunoscuți, cu tradiție în fabricarea de mobilier și accesorii. Vizităm fabricile acestora și ne asigurăm că producătorii respectă standardele de calitate și control al producției, necesare pentru a onora comenzile noastre. De ce este important? Citește mai multe pe BLOG.
• Îți oferim calitate de top, furnizori de încredere și recomandări profesionale. Toate produsele de mobilier din colecția HOMEPRODUCT sunt realizate la comandă, respectând preferințele tale legate de: dimensiune, culoare, acoperire, extensibilitate, configurabilitate. Îți punem la dispoziție informații complete despre produsele noastre, pentru a alege ceea ce se potrivește.

Ghid de produse HOMEPRODUCT

Știm că ai nevoie să te bucuri de un confort desăvârșit, alături de familie și de prieteni. Pentru a te ajuta să găsești mobilierul și accesoriile potrivite cu dorințele și visele tale, am alcătuit o clasificare a categoriilor de produse disponibile în acest magazin online:

o Canapele
Ai nevoie de o canapea pentru serile tale liniștite, acasă? Canapea pentru camera de oaspeți sau o canapea de birou? Indiferent de destinația acesteia, aici poți găsi produsul potrivit, dimensiunea adaptată nevoilor tale, culorile și materialele de acoperire adaptate personalității tale. Alege canapeaua preferată și culoarea care îți place!

o Fotolii
Dacă îți place să citești sau dorești să adaugi un plus de personalitate în casa ta, un fotoliu în culoarea potrivită poate face minuni. Alege modelul și culorile dorite și bucură-te de prețurile noastre, care te vor surprinde plăcut!

o Colțare
Redefinim conceptul de confort!. Furnizorii noștri ne ajută să te suprindem cu funcționalități neașteptate precum colțare cu tetiere cu 6 poziții, șezutul retractabil sau confortul incredibil. Alege cu încredere și bucură-te de viață!

o Mobilier din lemn masiv
Mobilierul din lemn masiv și finisajele în culori calde aduc valoare casei tale, prin prezența clasică și aspectul impecabil, rezultat al multor ore de muncă. Toate piesele de mobilier sunt alese din colecțiile unor producători români, cu tradiție în prelucrarea lemnului. Produsele sunt ambalate cu multă grijă, pentru a ajunge intacte la destinație. Lemnul are un parfum aparte, aduce căldură și valoare. Bucură-te de colecțiile noastre!

o Mese și scaune
Scaunele sunt concepute pentru bucuria meselor de acasă. Dimensiunile meselor noastre îți permit să o alegi pe cea potrivită, fie că servești masa în doi, sau mai adaugi locuri, pe parcurs. Nu uita să măsori spațiul alocat, pentru a allege varianta potrivităm pe gustul tău. Am pregătit mai multe stiluri, pentru ca tu să poți alege.

o Etno
Obiectele de mobilier Etno aduc în casa ta dorul de copilărie, bunici și tradițiile populare românești. Dacă trăiești departe de satul copilăriei, canapelele și scaunele brodate vor aduce un plus de căldură în viața ta.
Explorează mobilierul brodat cu motive tradiționale!

o Accesorii
Am căutat acele accesorii și obiecte decorative care să completeze în mod natural atmosfera unei case frumoase. Îți propunem atât produse românești, selecționate personal, cu multă atenție la detalii, cât și produse din colecțiile unor producători de marcă. Completăm permanent colecțiile de accesorii, de aceea te sfătuim să vizitezi secțiunea, de câte ori cauți deva nou. Chiar dacă le cumperi pentru un cadou, te asigurăm că vei dori să le păstrezi pentru tine

o Vouchere cadou
Ți-am pregătit posibilitatea de a trimite vouchere personalizate pentru cadouri speciale. Poți alege un voucher pentru colega de birou, la aniversare, sau chiar un dar de nuntă! Este simplu să dăruiești: completezi formularul, alegi formatul dorit (voucher electronic sau un card trimis prin curier), selectezi suma și achiți serviciile comandate. Fă cadou o surpriză, unei persoane speciale!

Este important să măsori

Obiectele de mobilier de dimensiuni mari necesită un spațiu corespunzător în casa ta. Asigură-te că ai suficient loc (înălțime, lățime și adâncime) prin măsurarea spațiilor de care dispui, dar și a căilor de acces (holuri, intrare). Acest lucru este esențial înainte de finalizarea comenzii, pentru a te asigura că produsul comandat încape în casa ta, dar și că ai suficient spațiu de manevră la colțuri și uși.

De ce? Dacă alegi un produs nepotrivit dimensional, acesta va deveni un retur. Produsele returnate vor ajunge din nou la producător… practic un corp de mobilier impecabil, dar cu dimensiunea nepotrivită pentru clientul care l-a comandat. De aceea te rugăm să acorzi o atenție specială măsurătorilor. Îți mulțumim frumos!

Pentru a veni în sprijinul tău, îți recomandăm:

o Verifică dimensiunile spațiului unde dorești să plasezi produsul comandat și măsoară spațiul ținând cont de produsul ales, tridimensional (Înălțime, Lățime, Lungime), ca în imaginile de mai jos:
Ghid de cumparaturi
Ghid de cumparaturi
Ghid de cumparaturi
Ghid de cumparaturi

o Când comanzi o canapea sau colțar extensibil, ține cont de dimensiunea produsului atunci când se deschide.
o Verifică înălțimea produsului și potrivirea cu spațiul dorit, în mod special dacă este vorba de o mansard sau o cameră de mici dimensiuni
o Dacă alegi să comanzi o masă, te rugăm să măsori și spațiul destinat scaunelor, care pot ocupa mai mult loc decât te aștepți.
o Măsoară căile de acces (casa scărilor, lărgimea ușii, coridoare și holuri)prin care vei transporta produsul (nu uita să verifici că ai spațiu suficient pentru manevre, spre exemplu la colțuri)
Nu uita că vehiculele care transportă mobilier sunt, de obicei, de dimensiuni mari. Te rugăm să verifici dacă acestea pot ajunge la locația indicată de tine și comunică eventualele problem curierului.

Alege produsul potrivit

Știm că forma și designul produselor de mobilier au un impact major asupra modului în care arată o cameră, dar și a stării tale de spirit. Produsele de mobilier din colecțiile HOMEPRODUCT îți permit crearea unor ambiente clasice sau moderne, în timp ce alegerea accesoriilor te va ajuta să adaugi o notă personală sau chiar să faci mici schimbări, în timp.

o Materiale de acoperire
Designerii HOMEPRODUCT au selectat pentru tine, din colecțiile oferite de furnizorii noștri, stofe de calitate, culori moderne și clasice, texturi plăcute și rezistente.Indiferent ce material de acoperire vei alege, te rugăm să citești instrucțiunile de întreținere alături de modul de curățare, dacă este cazul.
Materialul de acoperire ales determină prețul canapelei, care se calculează automat, pentru fiecare produs și variantă dimensională.

o Canapele și fotolii din materiale textile
Furnizorii HOMEPRODUCT utilizează cele mai moderne stofe pentru canapelele din materiale textile, pentru a asigura durabilitatea produselor în timp. Dacă dorești o garanție suplimentară de calitate și durabilitate, poți alege ca material de acoperire, stofele din lână sau stofele din colecția AquaClean .

o Mobilier din piele
Pielea naturală are caracteristici speciale și conferă un confort desăvârșit. Furnizorii noștri utilizează piele de înaltă calitate, vopsită cu vopsele și pigmenți pe bază de apă și finisată cu substanțe naturale precum ceara de albine.
Pielea utilizată la produsele de mobilier din colecțiile HOMEPRODUCT este aleasă de la furnizori certificați și inspectată cu atenție. Dacă ve cumpăra un produs cu acoperire de piele, trebuie să știi că pielea primește, în timp, o patină naturală ce presupune o ușoară decolorare, mici zgârieturi sau deformări, toate absolut normale. Dacă pielea este îngrijită corect, aspectul canapelei de piele se îmbunătățește, cu timpul. Mobilierul din piele reprezintă o investiție care adaugă durabilitate și eleganță căminului tău și îi conferă caracter. Consultă și sfaturile pentru întreținerea mobilierului tapițat, pentru a afla detalii despre curățarea și îngrijirea canapelelor din piele. Bucură-te de canapeaua ta de piele, pentru cât mai mult timp!

o Lemn
Structura de rezistență a produselor din colecțiile HOMEPRODUCT este manufacturată din lemn de stejar, fag, nuc, pin sau brad, MDF și plăci din așchii de lemn. Acest lucru adaugă durabilitate și stabilitate produselor de mobilier. Lemnul utilizat este prelucrat cu un mix de tehnologii moderne, pentru a ne asigura că produsele comercializate de noi sunt impecabile. Poți alege culoarea elementelor din lemn, pentru un aspect final armonios!

o Canapele extensibile
Produsele de mobilier extensibil sunt ideale pentru musafirii ocazionali și presupun integrarea unui mecanism care va modifica ușor aspectul canapelei (presupune un șezut ușor înălțat) precum și gradul ei de confort (șezutul poate fi mai ferm decât în cazul unei canapele obișnuite). Te rugăm să ții cont de aceste detalii, atunci când alegi tipul de canapea dorit.
Canapelele și colțarele extensibile trebuie deschise cu grijă, pentru a preveni deteriorarea mecanismului (extensiei) precum și a tapițeriei. Mecanismele extensibile sunt alese cu atenție, de la cei mai buni furnizori, pentru a asigura o manevrare facilă, o rezistență ridicată în timp, dar și un nivel de confort optim. Te rugăm să operezi mecanismul extensibil astfel:

o Ridică pernele de șezut și depozitează-le,

o Ridică extensia cu atenție, utilizând mânerul metalic. Nu ridica extensia din lateral sau din spatele canapelei,

o Extensia pliantă se va mișca cu ușurință înainte și înapoi. Continuă mișcarea până când mecanismul este extins la maxim,

o Înainte de închiderea mecanismului, îndepărtează lenjeria de pat și pernele.

o Produse de mobilier dehusabile

O parte din produsele de mobilier tapițat sunt dehusabile, ceea ce îți va permite să le cureți cu ușurință (ținând cont de caracteristicile materialului) dar și să le înlocuiești, dacă dorești să schimbi aspectul canapelei tale. Dacă alegi să desfaci husa produsului, te rugăm să o faci cu atenție. Pentru un aspect impecabil, husele produselor sunt tensionate (întinse).

o Perne de șezut și decorative
Pernele de șezut sunt umplute, după caz, cu spumă poliuretanică (întreagă sau tocată) și puf sintetic siliconat, sau diferite tipuri de burette de înaltă calitate. Fibrele de poliester utilizate dau produsului un aspect armonios și compact, asigurând rezistența acestuia în timp. La unele modele, pernele sunt umplute cu pene și puf de gâscă, ceea ce asigură o senzație de confort desăvârșit. Poți să verifici umputura pernelor, disponibilă la fiecare produs.
Dacă produsul dorit nu are perne decorative, poți opta pentru opțiunea: Adaugă perne decorative. De asemenea, poți comanda separat, pernele dorite, pentru a schimba decorul casei tale, oricând dorești!
Pentru a te bucura de canapeaua/fotoliu pentru cât mai mult timp, îți recomandăm să aspiri și să aerisești pernele decorative și cele de șezut periodic (ideal, o data pe lună). Volumizarea pernelor (indiferent de umplutură) se face prin baterea delicată a acestora. Această procedură va asigura uniformizarea tapițeriei și păstrarea aspectului pernelor pentru cât mai mult timp.

o Draperii
Dacă ai nevoie de draperii asortate sau de metraje care să-ți faciliteze realizarea unui decor impecabil, ești în locul potrivit. Poți alege din colecțiile nostre de stofe, ținând cont de dimensiunile dorite precum și de dimensiunea disponibilă a metrajelor (determinată de producător). Te rugăm să măsori cu atenție și să alegi metrajele dorite din secțiunea Accesorii.

Solicită o mostră!

Serviciul nostru de mostre îți permite să soliciți până la 4 variante de acoperire, pentru a le studia acasă. Dacă alegi să soliciți mostrele, trebuie să știi următoarele:

o Oferim gratuit mostre pentru materialele textile din toate colecțiile (limitat la 4 bucăți/comandă). o Oferim gratuit mostre de piele (limitat la 2 bucăți/comandă).
o Costul aferent transportului (pentru orice tip de mostră comandată): se achită de client. Costul pentru transportul mostrelor este de 14 lei/comandă. Costul aferent transportului NU se va scădea din costul final al produsului, reprezentând servicii furnizate de către terți.
o Se pot cumula comenzile de material textil și piele, valabile o singură dată pe comandă.
o Mostrele sunt cu titlul informativ. Te rugăm să ții cont de faptul că pot apărea ușoare variații la produsul comandat, care sunt datorate: diferențelor din procesul de producție, tensionării materialului în timpul manufacturării mobilierului ori suprapunerii materialelor, care determină o textură finală ușor diferită. Toate aceste variații sunt considerate normale.
o Nu toate produsele beneficiază de acest serviciu. Te rugăm să verifici dacă produsul dorit poate fi personalizat și beneficiază de servicul Mostre gratuite.

Cumperi fără riscuri: retur

Dacă nu ești complet mulțumit de produsul comandat de pe site-ul HOMEPRODUCT, îl poți returna în termen de 14 zile calendaristice, conform legislației privind comenzile online (Ordonanța de Urgență nr. 34/2014). Pentru a returna un produs, te rugăm să soliciți formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții prin e-mail la contact@homeproduct.ro , specificând motivul returului. Este important pentru noi să cunoaștem motivele returului, în scopul îmbunătățirii produselor și serviciilor noastre.

Te informăm că produsele pot fi returnate DOAR în ambalajul original (pentru evitarea deteriorării la transport). Returnarea către client a contravalorii produsului se va face în termen de maxim 14 zile de la data confirmării deciziei de returnare, în contul bancar oferit în formularul de retur.

Dacănu ești mulțumit de produsul comandat, te rugăm să păstrezi produsul în ambalajul original (în perioada de încercare de 14 zile), pentru evitarea deteriorării. Pentru mai multe detalii despre retur, te rugăm să consulți secțiunea Termeni și conditii.

Garanții

Produsele de mobilier achiziționate de pe site-ul www.homeproduct.ro beneficiază de termenul de garanție prevăzut de legislația din România pentru produsele de mobilier (Legea nr. 449/2003), care este de 24 de luni de la data cumpărării produsului. Pentru detalii despre garanția produselor și serviciile post garanție, te rugăm să consulți secțiunea Termeni și conditii.