Cine suntem


Cine suntem
"Se spune că suntem suma experiențelor noastre. Pentru mine, experiența practică de marketing și provocările proiectelor din domeniul Home & Living, coordonate în ultimii 15 ani, m-au condus spre acest nou drum, o platformă de promovare a producătorilor români de mobilier: HOMEPRODUCT.
Am avut șansa să cunosc de-a lungul acestor ani, oameni grozavi, profesioniști în zona comercială, design, producție, IT, marketing și comunicare, care au contribuit la construcția HOMEPRODUCT. Împreună, am pregătit o platformă online care să aducă produse de mobilier de calitate, fabricate în România, mai aproape de clienții români. Practic, la un click distanță!
Am remarcat că sunt mulți producători români care au înțeles că modul în care își vând produsele și comunică cu clienții lor trebuie să se schimbe. Este nevoie de mai multă transparență și produse personalizate, produse accesibile și potrivite cu modul modern de viață și locuire. Suntem mândri să lucrăm cu producătorii români și designerii lor minunați, pregătiți să ofere mobilier de calitate pentru case frumoase."

Tuturor prietenilor, colaboratorilor, partenerilor și clienților, le mulțumim.

Simona-Silvana Mărginean
Fondator HOMEPRODUCTDe ce lucrăm cu producători români la HOMEPRODUCT?

Lucrăm cu producători care au o experiență de peste 20 de ani în domeniul producției de mobilier, pe piața românească sau exclusiv pe piețele externe. Unele produse oferite de HOMEPRODUCT sunt, pentru prima dată, accesibile clienților din România.
Producătorii români oferă mobilier de calitate, merită să fie cunoscuți și apreciați, la ei acasă. HOMEPRODUCT este o platformă de promovare a produselor de mobilier de calitate, fabricate în România.


Cine este în spatele HOMEPRODUCT?

Platforma online HOMEPRODUCT a fost fondată în anul 2016 de Simona Mărginean (ex-director de marketing pentru brandul Caparol în România, Bulgaria și Rep. Moldova), care a decis să folosească experiența acumulată în domeniul Home & Living pentru a lansa un site dedicat amenajărilor interioare. Simona a ales să dezvolte conceptul HOMEPRODUCT alături de o echipă cu experiență în eCommerce, designeri, marketeri și producători de mobilier din România.
Obiectivul HOMEPRODUCT este acela de a promova produsele de mobilier fabricate în România, de a le face accesibile românilor și de a oferi inspirație pentru case frumoase.


Media


Ziarul Financiar
HOMEPRODUCT
Produs in Ardeal
HOMEPRODUCT
Transilvania Business
HOMEPRODUCT