Fotolii de mici dimensiuni (2)

homeproduct.ro

Cauți un scaun pentru dining sau un fotoliu pentru colțul preferat de citit? Vrei să stai confortabil lângă pian, ascultând lecțiile copilului? Ai nevoie de un fotoliu în care să-ți așezi geanta, când intri în casă? Misiunea noastră, la HOMEPRODUCT, este să alegem din colecțiile producătorilor români, mobilier de calitate pentru case frumoase.

Modul în care locuim se schimbă, de la o generație la alta. Astăzi, petrecem mai mult timp în living, mâncăm în fața televizorului, spațiile de locuit devin mai puțin formale. Și totuși, o amenajare interioară trebuie să emane calm, eleganță și confort, indiferent de vârsta și stilul de viață al proprietarilor.
Citeste mai mult… “Fotolii de mici dimensiuni (2)”

Fotolii de mici dimensiuni (1)

Amenajarea apartamentelor de mici dimensiuni poate fi o adevărată aventură sau un compromis, când vine vorba de confort. Nu este mereu simplu să alegi mobilier de calitate, în culori armonioase, ca să se potrivească dimensional și estetic.

Unul din cele mai versatile produse de mobilier, totodată scaun și fotoliu este SORRA, un product preferat de designerii cu care colaborăm, în proiectele lor de amenajare.

Personalizare în culorile tale preferate, comenzi online pe www.homeproduct.ro
Scaun – Fotoliu Sorra, amenajare by IOKA DESIGN

Citeste mai mult… “Fotolii de mici dimensiuni (1)”

DOR de casă

Bancă DOR

Reîntoarcerea din vacanță nu este momentul meu preferat. Recunosc, păstrez în suflet nostalgia pentru zilele frumoase de vară, tălpile desculțe pe nisipul fierbinte și glasuri vesele de copii. Și mi-e DOR….

Ne dorim cu toții vacanțe fără ceas și program, fără sfârșit…și ne trezim la finalul lor, cu DOR de casă, DOR de micile tabieturi, DOR de pisica din vecini care ne întâmpină dimineața cu un mieunat, DOR de teiul de pe stradă, DOR de colegi, DOR de rutina noastră, de familiaritate și cunoscut.
Citeste mai mult… “DOR de casă”

De la Reghin la Milano

MobilaDalin

În urmă cu exact 2 ani, urcam scara care duce în fabrica MobilaDalin de la Reghin, în zumzet de mașinilor de cusut și ciocane de tâmplari. Am învățat să înțeleg ce stă în spatele unui produs de mobilier alături de managerul firmei, să văd detalii alături de echipa de la controlul calității și să cunosc clienții, prin experiența echipei de vânzari.

Mobilierul produs la Reghin, sub ochiul atent al unei familii de ingineri și specialiști, ajunge în casele din România și în alte țări europene de peste 20 de ani și ne îndeamnă să ne bucurăm de viață: Enjoy Living, acesta este motto-ul MobilaDalin.
Citeste mai mult… “De la Reghin la Milano”

Bucătărie în nuanțe de roz

Scaun Tokyo HOMEPRODCUT

Care este camera unde petreci cel mai mult timp? Hmm, în afară de birou, cred că bucătăria este locul cel mai folosit din casă. Cel puțin așa este în casa mea. De aceea, am instalat un televizor, pentru a supraveghea friptura  însoțită de muzică sau chiar de un film. În bucătărie verific facturile și temele copilului, acolo scriu felicitările de Crăciun și planific ședința cu părinții. În bucătărie vorbesc la telefon și, la sfârșitul zilei, pun 2 scaune unul lângă altul ca să-mi întind picioarele, în așteptarea unui nou episod din Vikingii.

Deci am stabilit: bucătăria este importantă (= trebuie să ne inspire prin designul ei), o folosim mult (= mobilierul trebuie să fie practic și rezistent) și uneori ne prind  orele târzii (= scaunele trebuie să fie comode).
Citeste mai mult… “Bucătărie în nuanțe de roz”

Galben de primăvară

Amenajare în culori vii

Multe din proiectele de amenajare încep cu selecția culorilor preferate și a stilurilor de evitat. Uneori, designerul devine un fin psiholog, care transpune preferințele clienților de stil și culoare, în obiecte de mobilier și decorațiuni punctuale.

Deși una din culorile preferate ale designerilor de interior, regăsită în multe colecții ale marilor producători de mobilier, galbenul este o culoare mai rar întâlnită în casele noastre. Iată de ce, când am primit proiectul designerului Simona Ungurean pentru amenajarea unui dormitor în culori îndrăznețe, mi-am dorit să –l împărtășesc cu voi.
Citeste mai mult… “Galben de primăvară”

Producție ecologică

homeproduct.ro

Obiectele de mobilier, pe parcursul folosirii, eliberează în încăpere compuși chimici utilizați în fazele procesului de producție. Cum se manifestă acest lucru? Iată doar 3 exemple:

1. Mirosul
Când aduci acasă un obiect de mobilier, mirosul specific rămâne în casă, cel puțin câteva zile. Îl asociem, în mod greșit, cu mirosul de “nou” și aerisim temeinic, zile în șir.

2. Alergiile
Dacă ești predispus(ă) la alergii, ai o piele sensibilă, sau copiii tăi intră în contact cu materialul de acoperire al canapelei, poți remarca iritații, strănut sau chiar simptome mai severe.
Continue reading “Producție ecologică”