Fotolii de mici dimensiuni (2)

homeproduct.ro

Cauți un scaun pentru dining sau un fotoliu pentru colțul preferat de citit? Vrei să stai confortabil lângă pian, ascultând lecțiile copilului? Ai nevoie de un fotoliu în care să-ți așezi geanta, când intri în casă? Misiunea noastră, la HOMEPRODUCT, este să alegem din colecțiile producătorilor români, mobilier de calitate pentru case frumoase.

Modul în care locuim se schimbă, de la o generație la alta. Astăzi, petrecem mai mult timp în living, mâncăm în fața televizorului, spațiile de locuit devin mai puțin formale. Și totuși, o amenajare interioară trebuie să emane calm, eleganță și confort, indiferent de vârsta și stilul de viață al proprietarilor.

Alege un fotoliu elegant și confortabil, pentru serile tale lângă pian.

Alege culoarea care se potrivește și comandă-l online pe HOMEPRODUCT
Fotoliu TOLEDO, amenajare IOKA DESIGN

Alege un fotoliu confortabil, pentru serile tale de lectură.

Alege culorile preferate și vizualizează modelul în configuratorul integrat
Scaun TOLEDO pepit, amenajare minunată by IOKA DESIGN

 

Alege un fotoliu intens colorat, pentru dimineți vesele la cafea.

Fotoliu TOLEDO de la HOMEPRODUCT
Fotoliu TOLEDO de la HOMEPRODUCT

Alege un fotoliu elegant, pentru un dining luxos.

Fotoliul TOLEDO de la HOMEPRODUCT
Fotoliul TOLEDO de la HOMEPRODUCT, amenajare IOKA DESIGN 

Alege un fotoliu delicat, pentru serile tale calme și relaxate.

Fotoliul TOLEDO de la HOMEPRODUCT
Fotoliul TOLEDO de la HOMEPRODUCT, amenajare IOKA DESIGN

TOLEDO este fotoliu sau scaun – diferența o face dimensiunea șezutului și înălțimea picioarelor. În funcție de spațiul disponibil în casa ta, poți alege produsul potrivit.

Dimensiuni:
Fotoliu: 70 x 77 cm, H 85, Înălțime șezut: 42 cm
Scaun: 64 x 69 cm, H 85, Înălțime șezut: 47 cm

Fotoliu TOLEDO by HOMEPRODUCT
Fotoliu TOLEDO by HOMEPRODUCT
Scaun TOLEDO by HOMEPRODUCT
Scaun TOLEDO by HOMEPRODUCT

Fotolii de mici dimensiuni (1)

Amenajarea apartamentelor de mici dimensiuni poate fi o adevărată aventură sau un compromis, când vine vorba de confort. Nu este mereu simplu să alegi mobilier de calitate, în culori armonioase, ca să se potrivească dimensional și estetic.

Unul din cele mai versatile produse de mobilier, totodată scaun și fotoliu este SORRA, un product preferat de designerii cu care colaborăm, în proiectele lor de amenajare.

Personalizare în culorile tale preferate, comenzi online pe www.homeproduct.ro
Scaun – Fotoliu Sorra, amenajare by IOKA DESIGN

Dimensiunea sa redusă, posibilitatea personalizării în culorile dorite precum și designul elegant sunt principalele argumente pentru alegerea acestui scaun – fotoliu.

Dimensiuni
Scaun – Fotoliu SORRA
Alege stofa preferată, culoare picioarelor și comandă-l online pe www.homeproduct.ro
Scaun -Fotoliu SORRA, amenajare IOKA DESIGN

SORRA este un fotoliu cu design minunat, cu linii curbe și armonioase, de dimensiuni reduse, ideal amenajarea unui colț de dormitor, pentru holuri, intrări sau zone de citit. Extrem de versatil, va fi cu siguranță fotoliul tău preferat. Alege-i culoare, textura stofei și culoarea picioarelor, și comandă-l online.

SORRA este, de asemenea, un scaun elegant, pentru bucătărie sau dining.  Alege stofele din colecția Aqua Clean, care se curăță doar cu apă și rezistă la utilizare de lungă durată. Accesează Ghidul de cumpărături HOMEPRODUCT sau solicită mai multe informații și mostre gratuite la clienti@homeproduct.ro 

TOP SELLERS 2017

B-Box Canapea modulara

Sărbătorim împreună cu clienții noștri, un an plin de proiecte frumoase, parteneriate și multe zâmbete la livrare, alături de produse de mobilier care vă fac viața și casa mai frumoasă!

Privind în urmă, iată care au fost cele mai apreciate produse din selecțiile HOMEPRODUCT, în 2017.

Toledo, un clasic

Fotoliul TOLEDO a fost cel mai vândut produs al anului 2017, atât în varianta uni, pe stofe în culori neutre sau intense, dar mai ales în combinații de culori cu baza pepit.

Fotoliu
Toledo fotoliu

Gama B-BOX

Mobilier modular, compus din module de 70 cm, 80 cm, 90 cm, cu sau fără brațe, cu un confort incredibil pe care îl dă șezutul din spumă cu memorie – B-Box este un top seller 2017.

B-Box Canapea modulara
Canapea modulara

Scaunul Alberta

Cel mai vândut scaun în 2017 a fost Alberta, iar albastru a fost, fără doar și poate, culoarea anului pentru scaune.

Scaun Alberta
Scaun design elegant

Canapele extensibile
Canapeaua Stockholm a fost cel mai apreciat produs extensibil, datorită saltelei tip relaxa încorporată. O canapea ideală pentru apartamentele mici, care permite crearea unor ambiente frumoase, pe timp de zi, și somnul odihnitor, pe timp de noapte.

Canapea extensibilă cu saltea relaxa inclusă
Canapea extensibilă cu saltea relaxa inclusă

Balansoar Roma

Preferat de proaspetele mămici, balansoarul Roma este un produs clasic foarte frumos. Tapițeria se poate adapta la culorile din camera celui mic. La comandă, se poate achziționa și metraj asortat pentru o cameră decorată unitar.

Balansoar Roma
Balansoar Roma

Canapele cu design unicat

Canapeaua Havana a fost cel mai apreciat produs de mobilier fix, preferată pentru designul italian original, pentru pernele decorative care aduc un plus de confort și pentru combinațiile versatile de culori.

Canapea Havana
Canapea Havana

Fotoliul Bari

Un fotoliu elegant, masculin, clasic, Bari aduce multă prestanță în locuințe sau birouri elegante. A fost preferatul designeri și clienților noștri, în egală măsură,  în anul 2017.

Fotoliu BARI
Fotoliu premim BARI

Mobilier ETNO 

Produsele de mobilier ETNO, concepute de către designerul Mihai Grama pentru MobilaDalin, și-au găsit locul în casele noastre, aducând un plus de culoare și personalitate. Cel mai vândut produs din colecția ETNO în anul 2017 a fost fotoliul TARKA.

Fotoliul ETNO design Mihai Grama pentru MobilaDalin
Fotoliu ETNO: TARKA

 

 

 

 

 

 

 

Pregătim produse noi pentru selecția HOMEPRODUCT 2018, dar nu uităm nici produsele de mobilier preferate de clienții noștri, comandate on-line și livrate în siguranță.

Mulțumim clienților, arhitecților și designerilor pentru frumoasele proiecte din 2017!

 

DOR de casă

Bancă DOR

Reîntoarcerea din vacanță nu este momentul meu preferat. Recunosc, păstrez în suflet nostalgia pentru zilele frumoase de vară, tălpile desculțe pe nisipul fierbinte și glasuri vesele de copii. Și mi-e DOR….

Ne dorim cu toții vacanțe fără ceas și program, fără sfârșit…și ne trezim la finalul lor, cu DOR de casă, DOR de micile tabieturi, DOR de pisica din vecini care ne întâmpină dimineața cu un mieunat, DOR de teiul de pe stradă, DOR de colegi, DOR de rutina noastră, de familiaritate și cunoscut.

Dorurile mele
N-au întruchipare,
Dorurile mele-s
Frunze pe cărare.
 (O. GOGA)

Ție de ce ți-e dor?

Prietenii noștri de la Metal Creativ ne-au povestit despre ”DOR DE CASĂ, dor de plăcinte învârtite, de pridvorul copilăriei, de tihna de altădată, dor de odinioară”, inspirația lor pentru banca DOR , o minunăție manufacturată din oțel perforat, cusută cu lână vopsită ecologic, în culorile din ștergarele bunicii.

Bancă DOR
Banca DOR, Metal Creativ, HOMEPRODUCT

Banca metalică DOR  are rol practic și decorativ, având cusute manual cu lână motive tradiționale românești din zona Moldovei. Utilizând tehnica cusutului pe tablă perforată din oțel, inventată de Metal Creativ, banca metalică DOR își poate găsi locul în interiorul sau în curtea casei tale.

Ideală pentru a fi amplasată în zona de așteptare sau primire oaspeți a hotelurilor, restaurantelor, instituțiilor publice sau în zona de recepție a companiilor private, DOR atrage atenție și asigură o primire memorabilă.

https://www.homeproduct.ro/etno/scaune/banca-dor-463.html
DOR negru

Datorită materialului din care este realizată, piesa de mobilier este special concepută pentru a fi extrem de rezistentă și confortabilă. Lateralele băncii sunt decupate cu forme tradiționale vechi care simbolizează steaua în opt colțuri. Banca DOR se poate personaliza la comandă: culori, motive tradiționale, laterale.

Tu ce faci, când ți-e DOR?

De la Reghin la Milano

MobilaDalin

În urmă cu exact 2 ani, urcam scara care duce în fabrica MobilaDalin de la Reghin, în zumzet de mașinilor de cusut și ciocane de tâmplari. Am învățat să înțeleg ce stă în spatele unui produs de mobilier alături de managerul firmei, să văd detalii alături de echipa de la controlul calității și să cunosc clienții, prin experiența echipei de vânzari.

Mobilierul produs la Reghin, sub ochiul atent al unei familii de ingineri și specialiști, ajunge în casele din România și în alte țări europene de peste 20 de ani și ne îndeamnă să ne bucurăm de viață: Enjoy Living, acesta este motto-ul MobilaDalin.

Bucovina Homeproduct
Bucovina de la MobilaDalin

Muzica mașinii de cusut, inspirația designerului și a prietenului Mihai Grama și multă pasiune pentru mobilierul de calitate, au dus MobilaDalin și proiectul ETNO, de la Reghin la Milano.

Astăzi, la Salone del Mobile di Milano, echipa MobilaDalin expune produse minunate, de inspirație tradițională. De la canapeaua Bucovina la fotoliul Tarka, designul de produs a dus mai departe tradițiile românești, modul de locuire tradițional și a reinventat bucuria mobilierului simplu, a formelor rotunjite și a dragostei pentru culoare.

Felicitări pentru drumul parcurs, MobilaDalin și mult succes!

 

Bucătărie în nuanțe de roz

Scaun Tokyo HOMEPRODCUT

Care este camera unde petreci cel mai mult timp? Hmm, în afară de birou, cred că bucătăria este locul cel mai folosit din casă. Cel puțin așa este în casa mea. De aceea, am instalat un televizor, pentru a supraveghea friptura  însoțită de muzică sau chiar de un film. În bucătărie verific facturile și temele copilului, acolo scriu felicitările de Crăciun și planific ședința cu părinții. În bucătărie vorbesc la telefon și, la sfârșitul zilei, pun 2 scaune unul lângă altul ca să-mi întind picioarele, în așteptarea unui nou episod din Vikingii J

Deci am stabilit: bucătăria este importantă (= trebuie să ne inspire prin designul ei), o folosim mult (= mobilierul trebuie să fie practic și rezistent) și uneori ne prind  orele târzii (= scaunele trebuie să fie comode).

Designerul Simona Ungurean (www.simonette.ro) recomandă pentru bucătărie o amenajare veselă, practică și în același timp adaptată unui spațiu în care se trăiește frumos. Amenajarea de mai jos folosește albul, în conbinație cu un roz pal, iar pentru contrast, propune o masă suplimentară și 2 scaune de culoare gri, în zona fostului balcon, acum o extensie a bucătăriei.

Scaune și masă Tokyo de la HOMEPRODUCT
Amenajare interioară în culori pastel

Să vedem ce stă la baza recomandării designerului:

Masa Tokyo cu scaune matlasate a fost aleasă datorită designului minimalist, care permite integrarea cu un mobilier de bucătărie existent sau unui mobilier nou, în culori neutre. Culoarea mesei Tokyo poate fi aleasă în funcție de dorința ta, de la alb, crem, fag sau nuc, până la wenge sau gri. Masa este manufacturată din lemn de fag și MDF și este un design Mihai Grama pentru MobilaDalin.

Masa cu scaune HOMEPRODUCT
Masă și scaune Tokyo, producător MobilaDalin, achiziționate de pe www.homeproduct.ro

Scaunele Tokyo simple sau matlasate au fost alese pentru confortul lor, pentru designul simplu și dimensiunile reduse (da, lățimea scaunului de 45 cm permite utilizarea chiar ți în bucătării minuscule). Dar argumentul decisiv este: scaunele sunt DEHUSABILE. Da, este corect. Husele scaunelor se pot spăla sau chiar înlocui, dacă dorești. Poți alege scaunele Tokyo în varianta simplă (scaune tapițate, confortabile) sau matlasate. Ambele variante sunt dehusabile. Scaunele matlasate au, în plus, posibilitatea alegerii unei culori suplimentare a tighelelor (cusăturile decorative) pe care le poți asorta cu decorul tău preferat.

Fiind vorba de bucătărie, recomandăm stofele din  colecția Aqua Clean, tratate cu un strat molecular invizibil ce împiedică penetrarea substanțelor colorate în interiorul fibrei și previne murdărirea materialului. Țesăturile Aqua Clean se curăță prin tamponarea cu apă. Vezi mai multe informații despore tehnologia Aqua Clean.

Amenajarea noastră a fost realizată în toamna anului 2016, pentru o familie cu o fetiță de 4 ani din Târgu Mureș. Dupa 3 luni de utilizare, scaunele au fost curățate de mai multe ori, în locurile unde micuța Maia a lăsat amprente de ciocolată sau sos de roșii. Alegerea materialului de acoperire a fost un succes, iar bucătăria în culori deschise este spațiul preferat al tinerei familii, în fiecare zi.

Dacă ți-a plăcut bucătăria prezentată, poți comanda produsele recomandate de Simona pe site-ul www.homeproduct.ro , secțiunea Dining. Dacă preferi alte culori, poți alege din peste 120 de varianțe de stofe din colecțiile producătorului MobilaDalin. La alegerea stofei, vezi simularea culorii precum și calculul de preț pe materialul și tipul de scaun ales. Produsele se pot comanda ușor, online, și vor fi livrate la adresa indicată în maxim 15 zile.

Îți dorim o primăvară frumoasă!

Galben de primăvară

Amenajare în culori vii

Multe din proiectele de amenajare încep cu selecția culorilor preferate și a stilurilor de evitat. Uneori, designerul devine un fin psiholog, care transpune preferințele clienților de stil și culoare, în obiecte de mobilier și decorațiuni punctuale.

Deși una din culorile preferate ale designerilor de interior, regăsită în multe colecții ale marilor producători de mobilier, galbenul este o culoare mai rar întâlnită în casele noastre. Iată de ce, când am primit proiectul designerului Simona Ungurean pentru amenajarea unui dormitor în culori îndrăznețe, mi-am dorit să –l împărtășesc cu voi.

Mihaela din Tg. Mureș și-a dorit un dormitor luminos, vesel și non-conformist. Conceptul de amenajare a fost realizat în jurul tabloului, deja achiziționat, și al preferinței pentru culorile îndrăznețe și al imprimeurilor vii, care fac parte din vestimentația obișnuită a Mihaelei.

Rezultatul a fost un proiect construit pe culorile negru – alb – galben – combinații, unde peretele negru și podeaua albă contribuie la realizarea unui ansamblu luminos, viu, vesel și îndrăzneț.

Fotoliile din colecția Toledo de la MobilaDalin, au fost alese de designer pentru liniile plăcute și versatilitatea sa.  Ele au fost personalizate prin alăturarea materialului pepit alb-negru cu catifeaua galbenă, care aduce un plus de căldură și veselie în încăpere.

Prețul fotoliului Toledo în combinația propusă este de 525 lei și a fost achiziționat online de pe www.homeproduct.ro.

Dacă te inspiră culoarea galbenă, poți obține și tu o amenajare în culori îndrăznețe, cu o canapea, scaunele din bucătărie, sau un fotoliu în colțul acela gol, din dormitor.

Toledo
Fotoliu Toledo
Chesterfield
Canapea și fotoliu London Chesterfield
Anatolia fotoliu Galben
Fotoliu Anatolia
Anatolia taburet
Taburet Anatolia

 

Producție ecologică

homeproduct.ro

Obiectele de mobilier, pe parcursul folosirii, eliberează în încăpere compuși chimici utilizați în fazele procesului de producție. Cum se manifestă acest lucru? Iată doar 3 exemple:

1. Mirosul
Când aduci acasă un obiect de mobilier, mirosul specific rămâne în casă, cel puțin câteva zile. Îl asociem, în mod greșit, cu mirosul de “nou” și aerisim temeinic, zile în șir.

2. Alergiile
Dacă ești predispus(ă) la alergii, ai o piele sensibilă, sau copiii tăi intră în contact cu materialul de acoperire al canapelei, poți remarca iritații, strănut sau chiar simptome mai severe.

3. Astenie, apatie, oboseală
Reacțiile corpului nostru la compușii chimici din mediu sunt dintre cele mai diverse. Stările de apatie sau oboseală cronică pot fi, și ele, influențate de poluare sau nivelul ridicat de chimicale la care suntem expuși.

De aceea, producătorul ABIES a ales producția ecologică, respectiv manufacturarea unor produse de mobilier cu un impact minim asupra sănătății oamenilor și asupra mediului înconjurător prin folosirea atentă a celor mai bune materii prime și materiale din domeniu.

“La ABIES, angajamentul nostru este că în procesul de producție al obiectelor de mobilier, nu se utilizează substanțe interzise sau periculoase cum ar fi plumb, cadmiu, crom, mercur și compușii lor, nici compuși tri-organici de staniu.”

Poți vedea o selecție de produse ecologice, manufacturate de ABIES, aici.

Primăvară plină de culoare

Primăvara în verde

Primăvara este, pentru mine, momentul în care mă uit cu atenție la casa mea, adun veșnicele pături și le ascund până la toamnă, re-aranjez obiectele ușoare de mobilier, sau adaug câte un nou decor. Lumina mai puternică ne ajută, cred, să vedem mai bine imperfecțiunile 🙂

Am lucrat mulți ani pentru un mare producător de vopsele și materiale de finisaj, iar primăvara era momentul lansării unor colecții noi de culori, pe care le încercam și eu, uneori, acasă. De atunci, în fiecare primăvară mă uit în jur, caut noutăți, schimb câte ceva în casă sau in viață. Astăzi, colorez mai puțin pereții (spre ușurarea familiei), dar mă bucur de colecțiile de materiale textile și aleg obiecte de mobilier moderne pentru case frumoase.

Vă doresc o primăvară în tonuri de verde (dacă doriți să fiți în ton cu moda  sezonului via #InstitutulPantone) sau galben, de la florile minunate care ne împodobesc grădinile și parcurile.