• Fotoliu Toledo
  • Fotoliu clasic
  • Fotoliu
  • Fotoliu
  • Fotoliu
  • Toledo
  • Fotoliu
  • homeproduct
  • homeproduct

Fotoliu Toledo

Dimensiuni:

Fotoliu: 70 x 77 cm, H 85, Înălțime șezut: 42 cm

Scaun: 64 x 69 cm, H 85, Înălțime șezut: 47 cm

Înălțimea scaunului/fotoliu poate varia 1 cm, în funcție de piciorușele de protecție aplicate. 

Compoziție
Structura fotoliului/scaunului Toledo este din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn. Confortul este asigurat de şezutul din arcuri sinusoidale acopperite de un strat de poliuretan şi spătarul din poliuretan de densitate mare. 
 
Materiale de acoperire 
Stofa aferentă cadrului este Pepit alb-negru (colecția Ambiente), iar șezutul și spătarul sunt tapițate cu stofa Vie Yellow (colecția Classic).
 
Gamă de produse Toledo
Colțar, banchetă 2 locuri, fotoliu şi scaun.
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
Scaun sau fotoliu?
Ai nevoie de un scaun pentru a savura o masă delicioasă, sau de un fotoliu pentru relaxare? Toledo este disponibil pentru ambele variante: scaun elegant, clasic și versatil, sau fotoliu confortabil pentru momentele tale de relaxare. Designul gamei Toledo este inspirat din mobilierul anilor `60 și se adaptează la interioare clasice sau moderne, în funcție de culorile alese. 

Verifică dimensiunile celor două produse similare, pentru a alege varianta care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale de locuire. De asemenea, găsești imagini în galeria noastră de produse, care te vor ajuta să alegi mai ușor. 

MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.

Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Fotoliu Toledo
Fotoliu Toledo

Fotoliu Toledo

Dalin

Preț: 612 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Fotoliu clasic pentru momentele tale de relaxare Design exclusiv

Ai ales:


Adaugă la favorite