• Canapea Havana  Aqua Clean

Canapea Havana
5 l Aqua CleanDimensiuni:
Lățime: 310 cm
Adâncime: 137 cm
Canapea Havana
Creată pentru a da formă exuberanţei şi nonconformismului, canapeaua Havana te cucereşte din prima clipă, lăsându-te în acelaşi timp să o descoperi, să îi apreciezi calităţile. Liniile moderne, materialele revoluţionare şi amplitudinea acestor canapele, alături de designul său ingenios contribuie la unicitatea canapelei Havana - un produs care nu încetează să te surprindă prin confortul său.
Structura canapelei Havana este din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn, şezutul din poliuretan de densitate medie, protejat de un strat de vatelină, iar pernele de spătar din poliuretan extraflexibil. Pentru un confort deosebit, la spătarul canapelei se pot ataşa una sau mai multe tetiere mobile.
 
Materiale de acoperire
Canapeaua Havana este disponibilă într-o varietate de materiale și culori. 
Canapeaua selectată este realizată din stofe care utilizează tehnologia Aqua Clean - stofe care nu permit murdăriei să pătrundă în țesătură și se curăță ușor, doar cu apă. 
Stofele alese pe această combinație:
Matsue 324 + Mystic 201. 
Canapeaua are în componență tetiere și perne decorative (incluse în preț). 
 
Gamă de produse
Canapeaua Havana este disponibilă în variantă fixă de două, trei, patru sau cinci locuri. Puteţi opta pentru variantele fără şezlong, sau cele cu unul sau două şezlonguri încorporate.
 
Canapele
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 
 
Ambalare și transport
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier). Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează de către camioane speciale. 
Canapea Havana 5 l Aqua Clean
Canapea Havana 5 l Aqua Clean

Canapea Havana
5 l Aqua Clean

Dalin

Preț: 9.204 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Canapea cu design italian, formă rotunjită și un confort neașteptat

Ai ales:
Adaugă la favorite