• Fotoliu Jilth
  • Fotoliu Jilth
  • Fotoliu Jilth

Fotoliu Jilth

Dimensiuni:
Înălțime 126 cm
Lățime: 87 cm
Fotoliul Jilth 
Inspirat din leagănul copilăriei, fotoliul Jilth îi primește pe copii, acum mari, în confortul său încăpător. Fotoliu elegant, cu broderiile decorative ce ne trimit cu gândul la caierul bunicii și la mâna mamei. Culorile puternice sunt inspirate din tehnica tradițională a vopsirii lânii din zona Bucovina.Alăturarea de formă și culoare  permite soluții economice în decorarea spațiilor interioare, prin efectul creat de integrarea unor produse de design într-un spațiu altminteri anost.
 
Caracteristici 
Structura este formată din lemn masiv de fag, multistrat, plăci din aşchii şi fibre de lemn, iar confortul este asigurat de o structură de arcuri elicoidale şi burete de înaltă densitate. 
 
Variante de acoperire
Recomandăm varianta standard a combinaţiilor de culori din modelul original.
 
Gamă de produse
Fotoliu
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Fotoliu Jilth
Fotoliu Jilth

Fotoliu Jilth

Dalin

Preț: 2.581 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Inspirat din leagănul copilăriei, fotoliul Jilth îi primește pe copii, acum mari, în confortul său încăpător.

Ai ales:
Adaugă la favorite

produse din aceeași gamă