De ce vindem online?

Bine ai venit la HOMEPRODUCT! Vei găsi aici produse de mobilier, accesorii și obiecte decorative, în secțiunile: Classic, Nordic, Young sau Industrial, precum și multă inspirație pentru case frumoase.
Timpul este noul lux al vremurilor noastre. Iată de ce HOMEPRODUCT este o platformă care îți oferă produse de calitate, la prețuri corecte.
Aici poți personaliza produsele dorite (prin alegerea culorii și dimensiunii), poți face asocieri de produse și identifica surse de inspirație în amenajările designerilor cu care colaborăm.
Aici poți dărui mamei tale un fotoliu cu recliner pentru zile mai plăcute, sau colegei de birou, un cadou de casă nouă. Alege serviciul nostru de vouchere, pentru daruri cu adevărat valoroase!
Acum este mai ușor să cumperi produsele preferate fără să te deplasezi la magazin, de acasă sau în pauza de masă, de pe calculator, tabletă sau chiar de pe telefon. Poți alege să petreci weekend-ul așa cum vrei, fără a pierde timp prețios vizitând magazine de mobilă și așteptând informații!
Găsești aici toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie. Spor la cumpărături!


Cine suntem?

HOMEPRODUCT este locul ideal pentru a cumpăra mobilier și decorațiuni, produse elegante și în pas cu moda, pentru casa ta. Alegem pentru tine producători români, cunoscuți pentru designul și calitatea produselor lor. Selecționăm cele mai frumoase produse și îți oferim posibilitatea să alegi culoarea sau dimensiunea potrivită pentru nevoile tale de locuire.
Lucrăm cu designeri de interior pentru a selecționa produse complementare, pentru ca tu să poți găsi produse potrivite cu stilul tău .
Îți oferim informații despre produsul care te interesează, despre stofele utilizate, lemnul folosit precum și finisajele produselor din colecția HOMEPRODUCT.


De ce lucrăm cu producători români la HOMEPRODUCT?

Lucrăm cu producători care au o experiență de peste 20 de ani în domeniul producției de mobilier, pe piața românească sau exclusiv pe piețele externe. Unele produse oferite de HOMEPRODUCT sunt, pentru prima dată, accesibile clienților din România.
Producătorii români oferă mobilier de calitate, merită să fie cunoscuți și apreciați, la ei acasă. HOMEPRODUCT este o platformă de promovare a produselor de mobilier de calitate, fabricate în România.