• mobilier dining sorra

Fotoliu Sorra
CremDimensiuni:
72 x 75

Scaune și mese

Scaunele tapiţate MobilaDalin sunt concepute pentru confortul tuturor celor care se adună în jurul mesei. Produse tradiţionale sau cu design contemporan, ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată şi să creezi locul potrivit în care să te bucuri de cei dragi, la tine acasa.
Ia loc şi bucură-te de compania familiei şi a prietenilor!      
     
Sorra
 Simplitatea formei scaunului este dublată de confortul tapițării specifice unui fotoliu. Produs desprins parcă din poveștile la gura sobei, fotoliul Sorra spune propria lui poveste, prietenilor care se adună în jurul mesei.
 
Caracteristici 
Structura este formată din lemn masiv de fag, multistrat, plăci din aşchii şi fibre de lemn, iar confortul este asigurat de o structură de arcuri elicoidale şi burete de înaltă densitate.
 
Variante de acoperire
Se pot alege culori din portofoliul producătorului MobilaDalin. Momentan, acest produs nu are un configurator integrat. 
Comanda pentru stofa din imagine: Antony 11 (crem pudrat, catifelat) 
 
Gamă de produse
Fotoliu
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Fotoliu Sorra Crem
Fotoliu Sorra Crem

Fotoliu Sorra
Crem

Dalin

Preț: 676 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Scaun sau demi-fotoliu, elegant, discret și plin de farmec. Stofa din imagine: Antony 11 (crem pudrat, catifelat)

Ai ales: