• Colțar Britannia stânga extensibil
  • Colțar Britannia stânga extensibil
  • Colțar Britannia stânga extensibil
  • Colțar Britannia stânga extensibil
  • Colțar Britannia stânga extensibil
  • Colțar Britannia stânga extensibil

Colțar Britannia
stânga extensibil

Dimensiuni:
Lungime: 350 cm
Lățime: 253
Adâncime: 112 cm
Colţarul Britannia
Colţarul Britannia reprezintă redefinirea confortului şi relaxării, într-o tonalitate impunătoare şi în acelaşi timp elegantă. Datorită modularităţii sale, Britannia poate fi un bun “prieten” atât pentru familiile numeroase cât şi un partener de nădejde la crearea unei atmosfere liniştite. Pe lângă configurarea în funcţie de spaţiul existent, atuul Colţarului Britannia este reprezentat de stabilitatea şezutului şi tetierele reglabile.

Caracteristici
Structura produsului este din lemn masiv de fag și multistrat. Confortul este asigurat de pernele de șezut și pernele de spătar din poliuretan HR (high resilience), prevăzut cu chingă elastică pentru un plus de confort. Extensia are o structură metalică, iar tetierele sunt reglabile în 6 trepte.

Materiale de acoperire 
MobilaDalin pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă variată de tapiţerii. Producătorul recomandă ca material de acoperire integral, stofa. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului.

Gamă de produse 
Colţar, Canapea. 
 
Canapele și colțare
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 

Colțar Britannia
stânga extensibil

Dalin

Preț: 4.797 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Confort şi relaxare, într-o tonalitate elegantă. Colțar cu șezut retractabil și tetiere adaptabile nevoilor tale de relaxare.

Ai ales:


Adaugă la favorite