• Canapea Sydney 3 locuri extensibilă
  • Canapea Sydney 3 locuri extensibilă
  • Canapea Sydney 3 locuri extensibilă
  • Canapea Sydney 3 locuri extensibilă
  • Canapea Sydney 3 locuri extensibilă
  • Canapea Sydney 3 locuri extensibilă
  • Canapea Sydney 3 locuri extensibilă

Canapea Sydney
3 locuri extensibilăDimensiuni:
Lățime: 231 cm
Adâncime: 97 cm
 
Canapeaua Sydney
Canapeaua Sydneyeste o canapea clasică, cu un aer relaxat şi un farmec neaşteptat. Este o canapea care se adaptează oricărui interior, indiferent de mobilierul şi stilul preferat, prin posibilitatea alegerii materialului de acoperire. De asemenea, fiind complet dehusabilă, permite întreţinerea facilă, dar şi redecorarea, după dorinţă. Pernele decorativesunt cu titlul de prezentare li nu sunt incluse în preț. 
Canapeaua Sydney se adaptează nevoilor tale de odihnă, fără a face rabat la design şi durabilitate. Schimbă-i culoarea (comandă un set nou de huse) pentru a-ţi suprinde prietenii, invită-i să o testeze şi bucuraţi-vă de farmecul ei discret!
 
Caracteristici 
Structura canapelei este din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn. Confortul ridicat este asigurat de pernele de şezut şi spătar din poliuretan de densitate medie. Extensia are o structură metalică, lamele elastice de fag şi o saltea din poliuretan sau plasă de arcuri de 12 cm.
 
Materiale de acoperire 
Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului. 
 
Gamă de produse
Canapea extensibilă 2 locuri, 3 locuri, Fotoliu.
 
Canapele
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Canapea Sydney 3 locuri extensibilă
Canapea Sydney 3 locuri extensibilă

Canapea Sydney
3 locuri extensibilă

Dalin

Preț: 5.685 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Sydney este o canapea clasică, cu un aer relaxat şi un farmec neaşteptat. Este o canapea care se adaptează oricărui interior.

Ai ales:


Adaugă la favorite