• Măsuță Roma

Măsuță RomaDimensiuni:
Lungime:80 cm
Lățime: 50 cm
 
Caracteristici
Măsuța Roma este fabricata din PAL furniruit cu stejar iar picioarele sunt din lemn masiv de fag. Măsuța este finisată prin vopsire.  Măsuța poate fi utilizată în interioare clasice, în combinații cu o largă varietate de produse. 
 
Gamă de produse
Gama de produse Roma:  Canapea extensibilă, fotoliu și balansoar.  Măsuță
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Măsuță Roma
Măsuță Roma

Măsuță Roma

Dalin

Preț: 323 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Măsuță cu design clasic. Alege culoarea adaptată interiorului tău!

Ai ales:


Adaugă la favorite