De la Reghin la Milano

În urmă cu exact 2 ani, urcam scara care duce în fabrica MobilaDalin de la Reghin, în zumzet de mașinilor de cusut și ciocane de tâmplari. Am învățat să înțeleg ce stă în spatele unui produs de mobilier alături de managerul firmei, să văd detalii alături de echipa de la controlul calității și să cunosc clienții, prin experiența echipei de vânzari.

Mobilierul produs la Reghin, sub ochiul atent al unei familii de ingineri și specialiști, ajunge în casele din România și în alte țări europene de peste 20 de ani și ne îndeamnă să ne bucurăm de viață: Enjoy Living, acesta este motto-ul MobilaDalin.

Bucovina Homeproduct
Bucovina de la MobilaDalin

Muzica mașinii de cusut, inspirația designerului și a prietenului Mihai Grama și multă pasiune pentru mobilierul de calitate, au dus MobilaDalin și proiectul ETNO, de la Reghin la Milano.

Astăzi, la Salone del Mobile di Milano, echipa MobilaDalin expune produse minunate, de inspirație tradițională. De la canapeaua Bucovina la fotoliul Tarka, designul de produs a dus mai departe tradițiile românești, modul de locuire tradițional și a reinventat bucuria mobilierului simplu, a formelor rotunjite și a dragostei pentru culoare.

Felicitări pentru drumul parcurs, MobilaDalin și mult succes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *