Fotolii de mici dimensiuni (1)

Amenajarea apartamentelor de mici dimensiuni poate fi o adevărată aventură sau un compromis, când vine vorba de confort. Nu este mereu simplu să alegi mobilier de calitate, în culori armonioase, ca să se potrivească dimensional și estetic.

Unul din cele mai versatile produse de mobilier, totodată scaun și fotoliu este SORRA, un product preferat de designerii cu care colaborăm, în proiectele lor de amenajare.

Personalizare în culorile tale preferate, comenzi online pe www.homeproduct.ro
Scaun – Fotoliu Sorra, amenajare by IOKA DESIGN


Dimensiunea sa redusă, posibilitatea personalizării în culorile dorite precum și designul elegant sunt principalele argumente pentru alegerea acestui scaun – fotoliu.

Dimensiuni
Scaun – Fotoliu SORRA
Alege stofa preferată, culoare picioarelor și comandă-l online pe www.homeproduct.ro
Scaun -Fotoliu SORRA, amenajare IOKA DESIGN

SORRA este un fotoliu cu design minunat, cu linii curbe și armonioase, de dimensiuni reduse, ideal amenajarea unui colț de dormitor, pentru holuri, intrări sau zone de citit. Extrem de versatil, va fi cu siguranță fotoliul tău preferat. Alege-i culoare, textura stofei și culoarea picioarelor, și comandă-l online.

SORRA este, de asemenea, un scaun elegant, pentru bucătărie sau dining.  Alege stofele din colecția Aqua Clean, care se curăță doar cu apă și rezistă la utilizare de lungă durată. Accesează Ghidul de cumpărături HOMEPRODUCT sau solicită mai multe informații și mostre gratuite la clienti@homeproduct.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *