TOP SELLERS 2017

Sărbătorim împreună cu clienții noștri, un an plin de proiecte frumoase, parteneriate și multe zâmbete la livrare, alături de produse de mobilier care vă fac viața și casa mai frumoasă!

Privind în urmă, iată care au fost cele mai apreciate produse din selecțiile HOMEPRODUCT, în 2017.

Toledo, un clasic

Fotoliul TOLEDO a fost cel mai vândut produs al anului 2017, atât în varianta uni, pe stofe în culori neutre sau intense, dar mai ales în combinații de culori cu baza pepit.

Fotoliu
Toledo fotoliu

Gama B-BOX

Mobilier modular, compus din module de 70 cm, 80 cm, 90 cm, cu sau fără brațe, cu un confort incredibil pe care îl dă șezutul din spumă cu memorie – B-Box este un top seller 2017.

B-Box Canapea modulara
Canapea modulara

Scaunul Alberta

Cel mai vândut scaun în 2017 a fost Alberta, iar albastru a fost, fără doar și poate, culoarea anului pentru scaune.

Scaun Alberta
Scaun design elegant

Canapele extensibile
Canapeaua Stockholm a fost cel mai apreciat produs extensibil, datorită saltelei tip relaxa încorporată. O canapea ideală pentru apartamentele mici, care permite crearea unor ambiente frumoase, pe timp de zi, și somnul odihnitor, pe timp de noapte.

Canapea extensibilă cu saltea relaxa inclusă
Canapea extensibilă cu saltea relaxa inclusă

Balansoar Roma

Preferat de proaspetele mămici, balansoarul Roma este un produs clasic foarte frumos. Tapițeria se poate adapta la culorile din camera celui mic. La comandă, se poate achziționa și metraj asortat pentru o cameră decorată unitar.

Balansoar Roma
Balansoar Roma

Canapele cu design unicat

Canapeaua Havana a fost cel mai apreciat produs de mobilier fix, preferată pentru designul italian original, pentru pernele decorative care aduc un plus de confort și pentru combinațiile versatile de culori.

Canapea Havana
Canapea Havana

Fotoliul Bari

Un fotoliu elegant, masculin, clasic, Bari aduce multă prestanță în locuințe sau birouri elegante. A fost preferatul designeri și clienților noștri, în egală măsură,  în anul 2017.

Fotoliu BARI
Fotoliu premim BARI

Mobilier ETNO 

Produsele de mobilier ETNO, concepute de către designerul Mihai Grama pentru MobilaDalin, și-au găsit locul în casele noastre, aducând un plus de culoare și personalitate. Cel mai vândut produs din colecția ETNO în anul 2017 a fost fotoliul TARKA.

Fotoliul ETNO design Mihai Grama pentru MobilaDalin
Fotoliu ETNO: TARKA

 

 

 

 

 

 

 

Pregătim produse noi pentru selecția HOMEPRODUCT 2018, dar nu uităm nici produsele de mobilier preferate de clienții noștri, comandate on-line și livrate în siguranță.

Mulțumim clienților, arhitecților și designerilor pentru frumoasele proiecte din 2017!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *