Bucătărie în nuanțe de roz

Care este camera unde petreci cel mai mult timp? Hmm, în afară de birou, cred că bucătăria este locul cel mai folosit din casă. Cel puțin așa este în casa mea. De aceea, am instalat un televizor, pentru a supraveghea friptura  însoțită de muzică sau chiar de un film. În bucătărie verific facturile și temele copilului, acolo scriu felicitările de Crăciun și planific ședința cu părinții. În bucătărie vorbesc la telefon și, la sfârșitul zilei, pun 2 scaune unul lângă altul ca să-mi întind picioarele, în așteptarea unui nou episod din Vikingii.

Deci am stabilit: bucătăria este importantă (= trebuie să ne inspire prin designul ei), o folosim mult (= mobilierul trebuie să fie practic și rezistent) și uneori ne prind  orele târzii (= scaunele trebuie să fie comode).

Designerul Simona Ungurean (www.simonette.ro) recomandă pentru bucătărie o amenajare veselă, practică și în același timp adaptată unui spațiu în care se trăiește frumos. Amenajarea de mai jos folosește albul, în conbinație cu un roz pal, iar pentru contrast, propune o masă suplimentară și 2 scaune de culoare gri, în zona fostului balcon, acum o extensie a bucătăriei.

Scaune și masă Tokyo de la HOMEPRODUCT
Amenajare interioară în culori pastel

Să vedem ce stă la baza recomandării designerului:

Masa Tokyo cu scaune matlasate a fost aleasă datorită designului minimalist, care permite integrarea cu un mobilier de bucătărie existent sau unui mobilier nou, în culori neutre. Culoarea mesei Tokyo poate fi aleasă în funcție de dorința ta, de la alb, crem, fag sau nuc, până la wenge sau gri. Masa este manufacturată din lemn de fag și MDF și este un design Mihai Grama pentru MobilaDalin.

Masa cu scaune HOMEPRODUCT
Masă și scaune Tokyo, producător MobilaDalin, achiziționate de pe www.homeproduct.ro

Scaunele Tokyo simple sau matlasate au fost alese pentru confortul lor, pentru designul simplu și dimensiunile reduse (da, lățimea scaunului de 45 cm permite utilizarea chiar ți în bucătării minuscule). Dar argumentul decisiv este: scaunele sunt DEHUSABILE. Da, este corect. Husele scaunelor se pot spăla sau chiar înlocui, dacă dorești. Poți alege scaunele Tokyo în varianta simplă (scaune tapițate, confortabile) sau matlasate. Ambele variante sunt dehusabile. Scaunele matlasate au, în plus, posibilitatea alegerii unei culori suplimentare a tighelelor (cusăturile decorative) pe care le poți asorta cu decorul tău preferat.

Fiind vorba de bucătărie, recomandăm stofele din  colecția Aqua Clean, tratate cu un strat molecular invizibil ce împiedică penetrarea substanțelor colorate în interiorul fibrei și previne murdărirea materialului. Țesăturile Aqua Clean se curăță prin tamponarea cu apă. Vezi mai multe informații despore tehnologia Aqua Clean.

Amenajarea noastră a fost realizată în toamna anului 2016, pentru o familie cu o fetiță de 4 ani din Târgu Mureș. Dupa 3 luni de utilizare, scaunele au fost curățate de mai multe ori, în locurile unde micuța Maia a lăsat amprente de ciocolată sau sos de roșii. Alegerea materialului de acoperire a fost un succes, iar bucătăria în culori deschise este spațiul preferat al tinerei familii, în fiecare zi.

Dacă ți-a plăcut bucătăria prezentată, poți comanda produsele recomandate de Simona pe site-ul www.homeproduct.ro , secțiunea Dining. Dacă preferi alte culori, poți alege din peste 120 de varianțe de stofe din colecțiile producătorului MobilaDalin. La alegerea stofei, vezi simularea culorii precum și calculul de preț pe materialul și tipul de scaun ales. Produsele se pot comanda ușor, online, și vor fi livrate la adresa indicată în maxim 15 zile.

Îți dorim o primăvară frumoasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *