DOR de casă

Reîntoarcerea din vacanță nu este momentul meu preferat. Recunosc, păstrez în suflet nostalgia pentru zilele frumoase de vară, tălpile desculțe pe nisipul fierbinte și glasuri vesele de copii. Și mi-e DOR….

Ne dorim cu toții vacanțe fără ceas și program, fără sfârșit…și ne trezim la finalul lor, cu DOR de casă, DOR de micile tabieturi, DOR de pisica din vecini care ne întâmpină dimineața cu un mieunat, DOR de teiul de pe stradă, DOR de colegi, DOR de rutina noastră, de familiaritate și cunoscut.

Dorurile mele
N-au întruchipare,
Dorurile mele-s
Frunze pe cărare.
 (O. GOGA)

Ție de ce ți-e dor?

Prietenii noștri de la Metal Creativ ne-au povestit despre ”DOR DE CASĂ, dor de plăcinte învârtite, de pridvorul copilăriei, de tihna de altădată, dor de odinioară”, inspirația lor pentru banca DOR , o minunăție manufacturată din oțel perforat, cusută cu lână vopsită ecologic, în culorile din ștergarele bunicii.

Bancă DOR
Banca DOR, Metal Creativ, HOMEPRODUCT

Banca metalică DOR  are rol practic și decorativ, având cusute manual cu lână motive tradiționale românești din zona Moldovei. Utilizând tehnica cusutului pe tablă perforată din oțel, inventată de Metal Creativ, banca metalică DOR își poate găsi locul în interiorul sau în curtea casei tale.

Ideală pentru a fi amplasată în zona de așteptare sau primire oaspeți a hotelurilor, restaurantelor, instituțiilor publice sau în zona de recepție a companiilor private, DOR atrage atenție și asigură o primire memorabilă.

https://www.homeproduct.ro/etno/scaune/banca-dor-463.html
DOR negru

Datorită materialului din care este realizată, piesa de mobilier este special concepută pentru a fi extrem de rezistentă și confortabilă. Lateralele băncii sunt decupate cu forme tradiționale vechi care simbolizează steaua în opt colțuri. Banca DOR se poate personaliza la comandă: culori, motive tradiționale, laterale.

Tu ce faci, când ți-e DOR?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *