Galben de primăvară

Multe din proiectele de amenajare încep cu selecția culorilor preferate și a stilurilor de evitat. Uneori, designerul devine un fin psiholog, care transpune preferințele clienților de stil și culoare, în obiecte de mobilier și decorațiuni punctuale.

Deși una din culorile preferate ale designerilor de interior, regăsită în multe colecții ale marilor producători de mobilier, galbenul este o culoare mai rar întâlnită în casele noastre. Iată de ce, când am primit proiectul designerului Simona Ungurean pentru amenajarea unui dormitor în culori îndrăznețe, mi-am dorit să –l împărtășesc cu voi.

Mihaela din Tg. Mureș și-a dorit un dormitor luminos, vesel și non-conformist. Conceptul de amenajare a fost realizat în jurul tabloului, deja achiziționat, și al preferinței pentru culorile îndrăznețe și al imprimeurilor vii, care fac parte din vestimentația obișnuită a Mihaelei.

Rezultatul a fost un proiect construit pe culorile negru – alb – galben – combinații, unde peretele negru și podeaua albă contribuie la realizarea unui ansamblu luminos, viu, vesel și îndrăzneț.

Fotoliile din colecția Toledo de la MobilaDalin, au fost alese de designer pentru liniile plăcute și versatilitatea sa.  Ele au fost personalizate prin alăturarea materialului pepit alb-negru cu catifeaua galbenă, care aduce un plus de căldură și veselie în încăpere.

Prețul fotoliului Toledo în combinația propusă este de 525 lei și a fost achiziționat online de pe www.homeproduct.ro.

Dacă te inspiră culoarea galbenă, poți obține și tu o amenajare în culori îndrăznețe, cu o canapea, scaunele din bucătărie, sau un fotoliu în colțul acela gol, din dormitor.

Toledo
Fotoliu Toledo
Chesterfield
Canapea și fotoliu London Chesterfield
Anatolia fotoliu Galben
Fotoliu Anatolia
Anatolia taburet
Taburet Anatolia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *