Timpul este noul lux

HOMEPRODUCT este despre … mobilier și accesorii pentru case frumoase de fapt, pentru o viață frumoasă. Pentru că noi, la HOMEPRODUCT  credem că mediul în care trăiești îți poate influența starea de spirit și te poate face fericit. Nu, nu este vorba de un documentar Discovery despre impactul pe care îl are mediul asupra noastră. Deși merită aruncat un ochi și pe cifre.

În ultimii 15 ani, am trăit printre vopsele, tapete, culori, mobilier și decorațiuni. Am vizitat târguri, am discutat cu producători, am văzut fabrici în România și în alte țări din Europa. Am înțeles că luxul este, dincolo de modă, strălucire și brand, ordinea pe care ochiul o percepe și corpul o simte, la contactul cu mediul. Luxul înseamnă miros de lemn, de piele și de lână. Luxul este o canapea fabricată fără chimicale, cu grijă pentru sănătatea ta. Luxul este armonie, calitate, durabilitate.

Astăzi, timpul este noul lux. Îl căutăm cu îndârjire, tocmai pentru a-l schimba pe produse și experiențe, într-o spirală parcă fără final.

La HOMEPRODUCT, timpul tău este prețuit. Noi alegem pentru tine și îți propunem produse de mobilier și accesorii din portofoliile unor producători cu tradiție. Te ajutăm să te informezi și îți oferim sfaturi despre produsele pentru casă și cum să le cumperi, în Ghidul de cumpărături. Îți oferim posibilitatea să alegi culorile dorite, pentru interiorul tău, și îți livrăm produsele comandate acasă, fără efort.
Și dacă ai nevoie de mai mult, îți recomandăm designeri de interior care te vor ajuta să modelezi mediul în care vrei să trăiești frumos.

Bine ai venit!
Simona Mărginean, Fondator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *