Căutăm pentru tine

Am copilărit la Sibiu și Cisnădie, într-un mediu plin de viață și bucurie. Bunicii mei locuiau într-o veche casă săsească, cu mobilierul tradițional din care îmi amintesc dulapurile încăpătoare, cu geam rotund și perdeluțe de dantelă, care miroseau a flori de câmp uscate.

Păstrez și acum amintirea mesei din lemn masiv, care era scoasă afară în zilele calde de vară, când bunica mea punea masa pentru copii și nepoți, cu supă de găluște și plăcintă cu măr și scorțișoară.

Când am vizitat prima oară fabrica Montana, am regăsit atmosfera caselor din copilăria mea, cu mobilier solid din lemn masiv, folosit de mai multe generații.

Trăim într-o societate care promovează consumul, schimbăm în fiecare an telefonul cu un nou model, sau garderoba, în funcție de modă. Cumpărăm mobilier ieftin, pentru că ne gândim că îl vom schimba curând.

În timp, am învățat că mobilierul de calitate este o investiție emoțională și financiară. Masa în jurul căreia se strânge întreaga familie, dulapul marcat cu creionul, biblioteca în care se adună, an după an, cărțile preferate – toate acestea sunt martori tăcuți ai vieții noastre. Trăim frumos atunci când construim amintiri durabile.

Bucură-te de selecțiile de produse de mobilier din lemn masiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *