• Canapea Roma 2 locuri extensibilă
  • Canapea Roma 2 locuri extensibilă

Canapea Roma
2 locuri extensibilăDimensiuni:
Lățime: 124 cm
Adâncime: 91 cm

Canapeaua Roma
Roma este o canapea potrivită pentru holuri elegante, pentru camera de zi sau birouri amenajate cu bun gust. Designul atemporal al canapelei şi posibilitățile nelimitate de alegere a materialelor de acoperire fac acest produs alegerea ideală pentru locuințele clasice, fie că vorbim de un apartament cochet sau o casă veche.  Savurează cafeaua preferată alături de cei dragi, răsfoieşte albumul cu amintiri şi bucură-te de plăcerea de a fi împreună. 
 
Caracteristici 
Structura canapelei este din lemn masiv de fag, fapt ce conferă produsului autenticitate şi unicitate. Desenul fibrei lemnoase este vizibil în mod natural şi niciodată acelaşi. 
Confortul este asigurat de şezutul şi pernele de spătar din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie. Extensia are o structură metalică şi lamele elastice de fag, combinate cu folie de polipropilenă şi o saltea de poliuretan de 6 cm.
 
Variante de acoperire
Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului. 
 
Gamă de produse
Canapea extensibilă, fotoliu şi balansoar.
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
Canapele
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Canapea Roma 2 locuri extensibilă
Canapea Roma 2 locuri extensibilă

Canapea Roma
2 locuri extensibilă

Dalin

Preț: 2.276 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Canapeaua Roma este potrivită pentru holuri elegante, pentru camera de zi sau birouri amenajate cu bun gust.

Ai ales:


Adaugă la favorite