Bucin Mob este un producător recunoscut pe piața produselor de mobilier din România, dar și un jucător important, la nivel european. De 20 de ani, fabrica de la Reghin produce mobilier de grădină, ferestre și uși premium, construcții de lemn, alături de mobilier din lemn masiv. Cele trei principii care au stat la baza visului antreprenorial al familiei Bucin sunt conştiinţa lucrului bine făcut, inovaţie şi calitate. Pornind de la micul atelier din casa familiei, au fost dezvoltate linii de produse care, astăzi, bucură numeroase familii, în toată Europa. 

Cu această viziune, o experiență solidă în domeniul prelucrării lemnului, atenția pentru calitate, dar și deschiderea pentru inovație, produsele marca Bucin Mob oferă beneficii reale, motiv pentru care se bucură de încrederea arhitecţilor, meşterilor şi constructorilor din România.

Gama de produse BucinMob Design Collection este o expresie a inovației în producția de mobilier. Lemnul își spune povestea, prin obiecte de mobilier cu un design unicat, participând la experiențele noastre unice. Designerii români care stau în spatele colecției, aduc un plus de valoare în producția de mobilier, ascultă ”glasul” lemnului și transformă fibra sa în artă modernă, adaptată stilului de viață contemporan.  

Vă invităm să descoperiți povestea mobilierului BucinMob Design Collection!

 

Citeste tot citeste tot Citeste tot

Produse marca BucinMob

Măsuța RABA
2.145 RON

Tradiții reinventate, design funcțional unicat, parfum de lemn neprețuit

Măsuța EQUILIBRA
2.280 RON

Lasă lemnul să-ți spună povestea, bucură-te de designul românesc

Comoda LOW-POLY
4.300 RON

Comodă din lemn de stejar, design românesc care ascunde comori neașteptate

Banca LOW-POLY
2.465 RON

Banca solidă, lemn masiv de stejar și metal, design românesc cu multe povești de împărtășit.

Măsuța CLEAR SURF
4.285 RON

Măsuță din combinație de stejar și răsină, design românesc cu multe povești de împărtășit

Comoda ROUND
6.700 RON

Comodă cu design original românesc, lemn de stejar cu linii rotunjite, eleganță clasică pentru interioare moderne