• Masă Pannonia
  • Masă Pannonia

Masă Pannonia

Dimensiuni:
Înălțime: 76 cm
Diametru: 100 cm
Gama Pannonia
Canapeaua Pannonia este o canapea confortabilă, care datorită broderiei cu elemente florale viu colorate, dă o notă de veselie spațiului în care se află. Modelul brodat este inspirat din elementele broderiei Kalocsai, originară din partea de sud a Ungariei.
 
Masa Pannonia are blatul tapițat și picioare din lemn masiv de fag, acoperită cu sticlă securizată de 4mm. 
Produs dehusabil. 
 
Caracteristici 
Structura este formată din lemn masiv de fag, multistrat, plăci din aşchii şi fibre de lemn, iar confortul este asigurat de o structură de arcuri elicoidale şi burete de înaltă densitate. 
 
Variante de acoperire
Recomandăm varianta standard a combinaţiilor de culori din modelul original. 
 
Gamă de produse
Canapea extensibilă, Colţar, Fotoliu, Măsuță. Masă și scaune. 
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Masă Pannonia
Masă Pannonia

Masă Pannonia

Dalin

Preț: 1.267 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Masă brodată, inspirată din motivele florale care decorează gospodăriile țărănești din Transilvania

Ai ales:
Adaugă la favorite