• Taburet B-Box

Taburet B-BoxDimensiuni:
Lungime: 90 cm
Lăţime: 90 cm
Înălţime: 44 cm

Taburetul B-Box, are în componență straturi de poliuretan și spumă cu memorie, precum și material de acoperire exclusivist din stofă de lână de cea mai bună calitate. Taburetul este realizat pe o structură din placaj de mesteacăn sau fag de 18 mm grosime și lemn masiv de fag, cu arcuri sinusoidale și poliuretan format din trei straturi, dintre care un strat cu poliuretan cu memorie pentru un nivel de confort desăvârșit

Materiale de acoperire 

ABIES are un portofoliu vast de stofe din lână 100% și piele de bovină, de cea mai bună calitate. Alegerea culorilor este posibilă, din selecția noastră, în curs de extindere.

Gamă de produse

Canapea fixă 3 locuri, 4 locuri, colțar, fotoliu, taburet. 

Variante dimensionale:
70 x 90 cm, 80 x 80 cm, 90 x 90 cm

Prețul afișat este pentru varianta dimensională 70 x 90 cm. 

ABIES este un producător de mobilier ce activează pe piața europeană a industriei mobilei din anul 1996. Afacere de familie aflată la a doua generație, ABIES beneficiază de expertiza tehnică, cunoștințele și experiența fondatorilor, ingineri cu diplomă în Ingineria Lemnului dar și de energia, deschiderea către nou, spiritul organizatoric și competențele în inginerie și economie ale noii generații. Compania are în structura de fabricație o gama variată de produse, printre cele mai reprezentative fiind: scaune, fotolii și canapele fixe, fotolii și canapele tip recliner cu sisteme electrice sau mecanice, mese, măsuțe și etajere din lemn masiv. După 20 de ani de experiență în fabricarea unor componente și obiecte de mobilier premium, exclusiv pentru parteneri din Vestul Europei,  mobilierul produs la ABIES este astăzi disponibil și pentru clienții din România.

Producția  ecologică

Obiectele de mobilier, pe parcursul folosirii, eliberează în încăpere compuși chimici utilizați în fazele procesului de producție. De aceea la ABIES ne preocupă realizarea unor produse de mobilier cu un impact minim asupra sănătății oamenilor și asupra mediului înconjurător prin folosirea atentă a celor mai bune materii prime și materiale din domeniu.

La ABIES, angajamentul nostru este că în procesul de producție al obiectelor de mobilier, nu se utilizează substanțe interzise sau periculoase cum ar fi plumb, cadmiu, crom, mercur și compușii lor, nici compuși tri-organici de staniu.

Ambalare și transport
Produsele de mobilier sunt ambalate în folie specială și cutii, asigurate împotriva deteriorării la transport. Coletele de mari dimensiuni sunt transportate prin intermediul camioanelor speciale. Pentru produsele de mobilier de dimensiuni mici, transportul se va efectua prin partenerii care asigură servicii de curierat rapid (FanCourier).
Compozitie:

Material acoperire:  stofă sau piele naturală din selecțiile prezentate


Taburet B-Box

Abies

Preț: 1.661 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Taburet modern și confortabil, în stil nordic

Ai ales:


Adaugă la favorite