• Fotolii living Viena
  • Fotoliu Viena

Fotoliu Viena

Lungime: 112m
Lătime: 104m
Inăltime: 90m
Fotoliul Viena 
Fotoliul Viena este ideal pentru relaxare, datorită pernițelor suplimentare, adăugate la baza pernelor de spătar. În acest fel, corpul are parte de o susţinere optimă a coloanei vertebrale, chiar şi în poziţia sezut. 
 
Caracteristici 
Structura produsului este din lemn masiv de fag, plăci din așchii şi fibre de lemn. Confortul este asigurat de şezutul din poliuretan de densitate medie şi pernele de spătar din puf siliconat. 
 
Materiale de acoperire
MobilaDalin pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de tapițerii, la alegere din configurator. 
 
Gamă de produse
Canapea fixă, extensibilă, Fotoliu, Fotoliu cu recliner electric.
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
Canapele și fotolii
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Fotoliu Viena
Fotoliu Viena

Fotoliu Viena

Dalin

Preț: 1.307 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Fotoliu ideal pentru relaxare, datorită pernelor suplimentare, care oferă o susţinere optimă a coloanei vertebrale

Ai ales:


Adaugă la favorite