• Fotoliu Venezia
  • Fotoliu Venezia
  • Fotoliu Venezia
  • Fotoliu Venezia

Fotoliu VeneziaFotoliul Venezia
O seară romantică, o după-amiază relaxantă sau o dimineată plină de veselie? De ce ar trebui să alegi, când le poţi avea pe toate?
Fotoliul Venezia completează acest scenariu plăcut prin confortul şi rafinamentul pe care le oferă.
 
Caracteristici 
Structura este din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn. Confortul este asigurat de pernele de şezut şi spătarul din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie.
 
Materiale de acoperire
Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului
 
Gama de produse
Măsuță și fotoliu
 
Canapele și fotolii
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 

Fotoliu Venezia

Dalin

Preț: 521 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Fotoliul Venezia, prin confort și rafinament, completează perfect o atmosferă relaxată.

Ai ales:


produse din aceeași gamă